SPORT Jan-Eivind Skjæret fra Jordet og Tenaasen skjøt best av samtlige under miniatyrstevnet hos Trysil skytterlag.
SPORT Mats Lund har skrevet kontrakt og tar fatt på sin tredje sesong som trener i Tynset.
SPORT Årets spiller for Engerdals A-lag ble Sondre Østvang. Sportsklubben avsluttet årets sesong med spillerfest og prisutdeling.
SPORT Trysil-Knut rennet har allerede over 80 påmeldte til rennet i slutten av januar. Det er mer enn dobbelt så mye som normalt på samme tid.
SPORT Ken Rene Helgesen (32) har nylig tatt aktivitetslederkurs i bueskyting, og er klar for å stifte bueskytterklubb i Trysil. Og han gleder seg til at aktivitetene kommer i gang.
SPORT Svein Skarpmo i Hallo Trysil AS er allerede godt i gang med påmeldingene til neste sommers sommerskiskole, så langt har 250 meldt seg på.
SPORT Ingar Kristiansen og Erlend Olsen tok første napp til uttaket i NM-stafetten etter rulleskirenn i Søre Osen.
SPORT Damelaget til Nordre Trysil idrettslag kommer til å spille i tredjedivisjon også neste år.
SPORT Nybergsund IL Trysil tapte 1–2 hjemme mot Hønefoss, og det er nå klart at kun seier er godt nok mot Odd 2 i Skien kommende helg for å unngå nedrykk til 3. divisjon.
SPORT Sven Erik «Svennis» Sætre gleder seg til å bli trener for «erkerivalen» Engerdal.
SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.
SPORT Faaberg stakk av med alle poengene mot Trysil Fotballklubb, og vant 2-1, etter pauseresultatet 2-0.
SPORT Engerdals A-lag sikret tre nye poeng da de møtte Furnes hjemme i Heggeriset.
SPORT Nybergsund gikk til pause med ledelse, men endte med poengdeling mot Moss. Nå har laget såvidt dumpet under nedrykkstreken.
SPORT Nordre Trysils sjettedivisjonslag for herrer ble seriemestere i år allerede før siste kamp var spilt.
SPORT Med fem kamper igjen og et poeng unna nedrykk må Nybergsund IL begynne å tørre å spille mer ball.
SPORT Engerdals A-lag er på trenerjakt. Kim Arne Enger legger fotballskoa på hylla etter 20 år som både spiller, hjelpetrener og trener.
SPORT Engerdal gjorde rent bord da de møtte Trysil i årets andre lokaloppgjør mellom to erkerivaler.
SPORT 4.530 ryper stilte til start tross dårlig vær, og den raskeste sørget for løyperekord i 6-kilometeren.
SPORT Nybergsund fightet seg til uavgjort 0–0 mot Grorud, og tok et nytt viktig poeng mot et topplag. Men seieren lar vente på seg.