SPORT I vinter har Kjell Aurmo (76) hatt sin beste sesong i alpinbakken noensinne: I helgen ble det tre gull i NM Masters. Totalt i mesterskap i vinter har han sju gull og to bronse.
SPORT Svenskene i svensk mesterskap på ski måtte tåle at hele seks gull havnet i Nystedsvingen i Trysil.
SPORT Trysilgutten Idrettslag er ekstra stolte over sine fire deltakere som har tatt internasjonale medaljer i vinter. Derfor arrengerte de fest for vinnerne.
SPORT 112 personer deltok i årets Miniraid på Drevsjø- Henning Sundet tok løyperekord på den lengste løypa.
SPORT Emilian Gulløien (14) ble nummer seks da siste runde av norgescup i Big Air ble arrangert på hjemmebane i Trysil.
SPORT 86 barn og unge fra hele Trysil var med på årets Hallgeirsprint. Trysil friluftsbarnehage var med for første gang – og dro avgårde med skjoldet.
SPORT Til helga er det tid for den årlige Hallgeirsprinten i Tørberget. I år håper Bjarne Brenden på at unger fra hele Trysil blir med og kjemper om premiene.
SPORT Vestre Trysil Idrettslag fyller 100 år i år, og feirer med arrangementer hver måned gjennom året. Blant annet skal de børste støvet av et gammelt løp på sensommeren: Kløvjamarsen!
SPORT Team Sentrum Sport Trysil var et av flere Trysil-lag som stilte til start på Stafett-Vasan. Inn mot siste etappe hadde de en solid ledelse.
SPORT Endelig - etter årevis i gamet - lyktes det for Ivar Borthen å bli Norgesmester i isfiske. Og som om ikke det var nok, ble Kjell Joar Nerhagen nummer to!
SPORT Rødsjørennet ble i år arrangert for 46. gang. Nordre Trysil IL nådde ikke målsettingen om å øke deltakelsen, men trimklassen er fortsatt veldig populært.
SPORT Grøndalen Idrettslag er lite - men effektivt. De har tilrettelagt for og kjører prima skiløyper og drifter i tillegg et klubbhus.
SPORT Halvor Lutnæs hoppet karrierens beste og vant Norgescupseier i hopp på Lillehammer i helgen.
SPORT Snøvær i starten hindret optimaltider for herreløperne i Trysil Skimaraton, men i dameklassen ble løyperekorden slått.
SPORT Marius Nordsveen og Halvor Lutnæs forsvarte Trysils ære da det var junior-NM i kombinert på Voss. Nordsveen endte blant annet med bronse i teamsprint.
SPORT Ikke siden 1991 har Trysil videregående skole kunnet ønske velkommen hjem til en nybakt juniorverdensmester i skiskyting. Marte Carlson Møller ble hedret med både flagg, kaker og blomster da hun kom tilbake til skolen tirsdag morgen.
SPORT På 1750 meters høyde, i den franske alpebyen Bessans har Mathilde Lutnæs tatt steget inn blant de beste i verden i hundekjøring. Hun var femte raskest med tospann og nummer åtte med pulk.
SPORT Espen Aleksander Sørlie Elgshøen var den beste lokale løperen da Trysil-Knut rennet ble arrangert for 58. gang. Anita Moen var ikke uventet raskeste lokale dameløper i det rekordstore rennet. Men hun ble slått av de beste kinesiske gutta.
SPORT Marte Carlson Møller tok med gull hjem fra junior-VM i skiskyting.
SPORT Marius Nordsveen kunne reise hjem med to sølv i kofferten etter Nordisk for junior i Otepää.
SPORT Kombinertløpet Marius Nordsveen er tatt ut til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i kombinert i Otepää i Estland.
SPORT Forrige uke hadde kinesiske langrennsutøver som er i Norge for å trene mot OL, cup på Trysil-Knut Arena. Det var første steg i konkurransen om å komme på landslaget.
SPORT Søre Osen IL stiller lag i NM-stafetten i år - for første gang siden den startet i 1961. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
SPORT Bent Ove Bredal Løvåsen, Frank Willy Lie Bråten og Jan Eivind Skjæret toppet pallen i mesterskap da Trysil skytterklubb arrangerte nyttårsstevne.
SPORT 18 år gammel er Marte Carlson Møller tatt ut til Junior-VM i skiskyting i Osrblie i Slovakia. Hun stiller i klassen Ungdom 18–19 år.
SPORT Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.
SPORT Helt siden han var 16 år har Jonas Solbakken (22) fra Engerdal jobbet målbevisst for å kunne leve av å være fotballtrener. Nå har han nådd første delmål.
SPORT Det er lenge siden Nybergsund var ei skibygd i Trysil. Nå er det investert og jobbet hardt siden i høst, både for å få i gang skilek for barn, treninger for dem som vil satse, og i tillegg gode skispor for alle som vil ut på ski.
SPORT Det er hektisk aktivitet i forbindelse med innspurten av planleggingen av Femundløpet. I helga var 30 frivillige og hovedfunksjonærer samlet i Trysil.
SPORT 60 lokale barn var med på Trysilskiskole i helgen. Neste år håper Trysilguidene at også flere foreldre vil bli med på skiskole.
SPORT Etter sju år i Elverum har Stian Lund signert for Engerdal igjen, og for første gang spiller de tre brødrende Lund på samme lag.