SPORT På 1750 meters høyde, i den franske alpebyen Bessans har Mathilde Lutnæs tatt steget inn blant de beste i verden i hundekjøring. Hun var femte raskest med tospann og nummer åtte med pulk.
SPORT Marius Nordsveen og Halvor Lutnæs forsvarte Trysils ære da det var junior-NM i kombinert på Voss. Nordsveen endte blant annet med bronse i teamsprint.
SPORT Ikke siden 1991 har Trysil videregående skole kunnet ønske velkommen hjem til en nybakt juniorverdensmester i skiskyting. Marte Carlson Møller ble hedret med både flagg, kaker og blomster da hun kom tilbake til skolen tirsdag morgen.
SPORT Marte Carlson Møller tok med gull hjem fra junior-VM i skiskyting.
SPORT Marius Nordsveen kunne reise hjem med to sølv i kofferten etter Nordisk for junior i Otepää.
SPORT Kombinertløpet Marius Nordsveen er tatt ut til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i kombinert i Otepää i Estland.
SPORT Det lover bra foran Femundløpet for Truls Tollefsen: I helgen vant han klassen sin i gruveløpet - 163 kilometer.
SPORT Forrige uke hadde kinesiske langrennsutøver som er i Norge for å trene mot OL, cup på Trysil-Knut Arena. Det var første steg i konkurransen om å komme på landslaget.
SPORT 18 år gammel er Marte Carlson Møller tatt ut til Junior-VM i skiskyting i Osrblie i Slovakia. Hun stiller i klassen Ungdom 18–19 år.
SPORT Bent Ove Bredal Løvåsen, Frank Willy Lie Bråten og Jan Eivind Skjæret toppet pallen i mesterskap da Trysil skytterklubb arrangerte nyttårsstevne.
SPORT Søre Osen IL stiller lag i NM-stafetten i år - for første gang siden den startet i 1961. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
SPORT Helt siden han var 16 år har Jonas Solbakken (22) fra Engerdal jobbet målbevisst for å kunne leve av å være fotballtrener. Nå har han nådd første delmål.
SPORT Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.
SPORT Det er lenge siden Nybergsund var ei skibygd i Trysil. Nå er det investert og jobbet hardt siden i høst, både for å få i gang skilek for barn, treninger for dem som vil satse, og i tillegg gode skispor for alle som vil ut på ski.
SPORT Det er hektisk aktivitet i forbindelse med innspurten av planleggingen av Femundløpet. I helga var 30 frivillige og hovedfunksjonærer samlet i Trysil.
SPORT 60 lokale barn var med på Trysilskiskole i helgen. Neste år håper Trysilguidene at også flere foreldre vil bli med på skiskole.
SPORT Etter sju år i Elverum har Stian Lund signert for Engerdal igjen, og for første gang spiller de tre brødrende Lund på samme lag.
SPORT Idretten i Trysil og Engerdal får til sammen godt over 730.000 kroner i momskompensasjon for regnskapsåret 2017.
SPORT Fjerdedivisjonsoppsettet for de lokale lagene Engerdal og Trysil viser at det blir noe mindre langturer enn siste år. Men trolig er det også den tøffeste avdelingen.
SPORT Årets spiller for Engerdals A-lag ble Sondre Østvang. Sportsklubben avsluttet årets sesong med spillerfest og prisutdeling.
SPORT Mats Lund har skrevet kontrakt og tar fatt på sin tredje sesong som trener i Tynset.
SPORT Trysil-Knut rennet har allerede over 80 påmeldte til rennet i slutten av januar. Det er mer enn dobbelt så mye som normalt på samme tid.
SPORT Ingar Kristiansen og Erlend Olsen tok første napp til uttaket i NM-stafetten etter rulleskirenn i Søre Osen.
SPORT Svein Skarpmo i Hallo Trysil AS er allerede godt i gang med påmeldingene til neste sommers sommerskiskole, så langt har 250 meldt seg på.