NYHETER Destinasjon Trysil har nylig stiftet selskapet Trysil Sti AS.
NYHETER Trysil Sp har nominert Kirsten Winge til topps for ledervervet foran årsmøte torsdag.
NYHETER Kirken i Trysil satser på barn og unge fram mot jul: De arrangerer både Lys våken, samt at 4- og 5-åringer og konfirmantene er med på lysmessene.
NYHETER Morten Olesen Lutnæs (50) meldte seg ut av Høyre etter alt bråket omkring forvaltningen av ulv. Så meldte han seg inn igjen, og er nå lokalpartileder.
NYHETER Rådmannen i Trysil går inn for at kommunen skal investere 127 millioner kroner neste år. Blant annet nesten fem millioner til prestegården.
NYHETER Administrasjonen i Trysil foreslår å fjerne barnehagegarantien. Det er et av 19 salderingsforslag for budsjettet neste år. Ingen av forslagene innebærer imidlertid at noen i kommunen blir overflødige.
NYHETER Rådmannen har prioritert sju nye tiltak i budsjettet, og har flere som politikerne også må velge mellom. Idrettsfondet er foreslått økt med 250.000 kroner.
NYHETER Styrene i Eidsiva Energi og Hafslund E-CO er gjennom en intensjonsavtale blitt enige om å se nærmere på muligheten for å slå sammen hovedvirksomhetene i de to konsernene.
NYHETER Gunvald Storsveen lærte skolesjef Roar Vingelsgaard hvor viktig det er å si «hei». Nå har hele Trysil lært det også.
NYHETER bookTrysilonline skal bygge nytt forretningsbygg på Mosanden til eget behov og for utleie. Grunnflaten blir på 700 kvadratmeter, og samlet areal for to etasjer blir 1.200 kvadratmeter.
NYHETER Bar Trysil vil servere mer enn bare mat og drikke, og inviterer til Quiz-serie utover høst og vinter.
NYHETER Trysil er som kjent bygda der alle sier HEI, og unga feirer HEI-dag to ganger i året. Fredag er det dags - med hjertevarme og verdenspremiere på Trysils egen Hei-sang.
NYHETER For første gang i historien ble det norsk seier i EM i Quiz. Thomas Kolåsæter var på vinnerlaget, og gjorde seg sterkt bemerket individuelt også.
NYHETER Etter 18 år i selskapet, blir Leikny Solheim daglig leder for Eggen Media. Med på laget får hun med seg Runa Eggen, Anette K. Hartviksen og Thomas Moen Rønning.
NYHETER Lillian Melby har bakt lefser, stomp og julekaker for andre i over ti år. Nå har hun etablert bedrift for tradisjonsbaksten - og regner med å bake lefse av et halvt tonn potet i år. Som blir bare et av minst 20 slag.
NYHETER Engerdal fjellstyre skal torsdag kveld behandle 16 saker av forskjellig karakter og størrelse. Det er alt fra kjøp av tomteareal til bruk av metallsøker.
NYHETER Han har vært med på 1.550 forestillinger gjennom 31 år. Nå er Martin Myhr klar for 32. sesong med Putti Plutti Pott – og gleder seg fortsatt til årets førjulstradisjon.
NYHETER Det er fem år siden Stina og Bjørn Lundberget startet begravelsesbyrå i Trysil. 450 familier har blitt hjulpet til å ta et trygt og verdig farvel. Nå har de doblet staben.
NYHETER Læreplassgarantien skal gjelde for alle tryslinger som velger fagopplæring og som har bestått alle fag.
NYHETER Grendefolk og besøkende fikk en flott opplevelse når tyske Nato-soldater inviterte til kaffe og omvisning i maskiner ved samfunnshuset i Jordet.