Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Remi Skjæraasen topper Trysil Frps liste foran valget til høsten og er partiets ordførerkandidat. Både han og nummer to på lista, Anders Oxenøen, sto på Krfs liste ved sist valg.
SPORT Søre Osen IL stiller for første gang lag siden starten i 1961 i NM-stafetten i år. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
NYHETER Trysil Pizza og Grill rakk ikke å åpne det nye spisestedet før de måtte stenge. Brødrene Hasjir og Amir Omar har ikke søkt om serveringsbevilling. Det må gjøres før de kan åpne.
NYHETER Tidligere styre i Engerdal Utmarkslag har gjenopptatt sine verv. I tillegg har kontrollutvalget i Engerdal kommune kjenner formannskapets instrukser angående utmarkslag og kommuneskogen ugyldige.
NYHETER Trysil interiørtre har ny eierstruktur, ny daglig leder, og mange spennende prosjekter på gang. – Her har det skjedd mer det siste året enn de forrige ni, sier Per Ola Solberg som har jobbet i bedriften siden 1986.
NYHETER Trysil multirep går inn i sitt femte driftsår med to nye ansatte. Bedriften investerer i maskiner og utstyr – og har nå børsemaker på plass i butikken.
NYHETER AUF mener feilen kan ha oppstått i telefonregisteret deres, etter verving på gata.
NYHETER Torgrim T. Storvik anmeldte i desember AUF for mulig medlemsjuks og bedrag av offentlige midler etter gjentatt mas om medlemskontingent via SMS og telefon.
NYHETER Rundt 150 personer møtte opp på markeringen for ulv i Elverum. Det ble en rolig markering som arrangørene er fornøyde med.
NYHETER Ole Storsnes fra Engerneset var frilansfotograf og dokumenterte mye av det som skjedde i nordre. Nå skal Engerneset vel mimre - og det på nyinnkjøpt storskjerm.
SPORT 18 år gammel er Marte Carlson Møller tatt ut til Junior-VM i skiskyting i Osrblie i Slovakia. Hun stiller i klassen Ungdom 18–19 år.
NYHETER Seniorer i Trysil får neste fredag se Henki kollstad og Leif Juster i «Freske fraspark» på seniorkino i Hagelund. Det er 23. gang det arrangeres seniorkino.
SPORT Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.
SPORT Bent Ove Bredal Løvåsen, Frank Willy Lie Bråten og Jan Eivind Skjæret toppet pallen i mesterskap da Trysil skytterklubb arrangerte nyttårsstevne.
NYHETER DNT Trysil og Engerdal arrangerer villmarksvekku for ungdom i vinterferien i år også. Denne gangen blir det i Engerdal, og allerede før de har begynt å annonsere er over halvpartene av plassene booket!
NYHETER Til alt hell ble ingen skadet da en bil brant fullstendig opp midt i Storgata i Innbygda tirsdag.
NYHETER Chef Dino, eller Raimondo Arnone, i Trysil-bedriften Glunot AS tar folk med cøliaki på alvor, og ønsker å servere mat som har minst like god smak som mat som inneholder gluten.
NYHETER Formannskapet i Engerdal har bedt Engerdal kommuneskoger om å jobbe fram en skisse til ny grunneierorganisasjon i Engerdal Østfjell - som på sikt skal erstatte Engerdal utmarkslag.
SPORT Helt siden han var 16 år har Jonas Solbakken (22) fra Engerdal jobbet målbevisst for å kunne leve av å være fotballtrener. Nå har han nådd første delmål.
NYHETER 161.000 kubikk skog ble hogd og solgt via Glommen skog i fjor. Det er ny rekord.
NYHETER Beslagene gjort ved Østby tollstasjon har i 2018 gått ned i forhold til tallene fra 2017.
NYHETER En profilert trener og Idrettsleder i Hedmark er siktet for ni seksuelle overgrep over 30 år. Politiet etterforsker saken og tror det er store mørketall.
NYHETER Øivind Kvarnstrøm er ny skogbruksleder i Glommen, og tok over etter Ola Stensby som har begynt å jobbe i kommuneskogen.
NYHETER Leder for Trysil-Knutrennet i Søre Osen, Ingar Kristiansen, er lettet over at det er nok snø til å arrangere rennet, men ønsker seg allikevel litt mer snø som sikkerhet for folk og utstyr