Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Fotballspiller Semming Graff Nygård har havnet midt i en kontraktskamp mellom Nybergsund IL og Trysil Fotballklubb på et tidspunkt hvor han begynte å få igjen motivasjonen til å spille fotball igjen.
NYHETER Pensjonister fra Trysil og Engerdal satte hverandre i stevne på årets eldrekonferanse som i år ble holdt i Engerdal.
NYHETER Destinasjon Femund Engerdal får 198.000 kroner for markedsføring av fiske og friluftsliv i 2019.
NYHETER i 80 år har kvinneforeningen i Snertåa bidratt til fellesskapet i grenda. Totlt nslår de at deres bidrag har passert 400.000 i rene penger,
KULTUR Trysil musikklaget rocker 90-tallet i årets påskekonsert, men det blir også den siste av de suksessfulle rockepåskekonsertene de har hatt.
NYHETER Trysilungdommen bryr seg om klima og miljø. Elever fra barne- og ungdomsskolen i bygda møtte opp foran rådhuset til en tre timers streik, hvor håpet er å få politikerne i tale og får dem til å forstå alvoret.
NYHETER Kristina Muruåsen og Martine Stenseth er blant elevene ved Trysil ungdomsskole som velger å streike for klimaet fredag.
NYHETER Nasjonalparkstyret med ordfører Lars Erik Hyllvang fra Engerdal jobber for å få i stand en varig scootertillatelse for de fem bosettingene i Nasjonalparken.
NYHETER 67 år gamle Zhila Noorbakhosh har gitt avkall på alt fordi hun ikke tør å returnere til hjemlandet.
NYHETER Malin Karlsmoen elsker jobben sin på Shell i Trysil – så mye at hun gjerne stikker innom jobben på fridager. Engasjementet synes både i veksten på stasjonen og trivsel både hos kolleger og kunder. Nå er hun kåret til årets medarbeider i Shell i Norge.
NYHETER Subnoir, Company Stone og Hypoxic er alle Trysilbaserte band som nå skal ha konsert sammen.
NYHETER Lørdag fikk interessenter det første innblikk i hvordan Trysil Alpine Logde blir. Det er stor interesse for byggeprosjektet som har 144 boenheter i første byggetrinn.
NYHETER SkiStar presenterer det beste halvårsresultatet i sin historie. Resultat etter skatt er 87 millioner SEK bedre enn foregående år.
SPORT Emilian Gulløien (14) ble nummer seks da siste runde av norgescup i Big Air ble arrangert på hjemmebane i Trysil.
NYHETER Regjeringen har endret tidspunkt på lisensfellingen på ulv til ut mai.
NYHETER Destinasjon Trysil arrangerer Personalfestival for å gi ansatte i Trysil et ekstra motivasjonsløft inn mot sesongens travleste tid.
NYHETER Engerdal kommune har bedt om råd og faglig støtte fra Fylkesmannen i Innlandet. Fungerende rådmann Terje Vestad ser etter et møte positivt på å få rigget et prosjekt for å se på mulighetene Engerdal kommune har for å ta seg inn økonomisk.
NYHETER Ordfører Lars Erik Hyllvang tror at bakgrunnen for Engerdals opprettelse vil være grunnen til at Engerdal fortsatt vil være en egen kommune i framtiden.
NYHETER Stine Akre står på topp hos SV etter at de har hatt sitt nominasjonsmøte før valget. Nå håper de å doble antall representanter i kommunestyret.
NYHETER Filminnspillingen av Fjols til fjells har allerede fått mye god hjelp fra folk som stiller som statister. Fredag blir den aller største statistscenen, og det er fortsatt mulig å bli med.
NYHETER Næringsdrivende i Trysil sentrum er ikke i tvil: Skal vi ha vekst i sentrum, må det bygges flere boenheter der. Da blir det riv ruskende feil å stoppe byggeprosjekter som allerede er godt i gang med planleggingen.
NYHETER Engasjementet rundt sentrumsplanen er stor. Kommunen inviterer til åpent folkemøte 26. mars
NYHETER Destinasjon Trysil har satt inn støtet for å få flere bedrifter, lag og foreninger til å bli medlemmer. Siden jul har medlemstallet økt fra 182 til 195.
NYHETER Med en temperatur på bare – 4 var det absolutt mulig å kose seg, selv om været var overskyet på Drevsjø under det årlige skilek-arrangementet Hyttelva Open.