SPORT IL Trysilgutten har hatt nyåpning av klubbhuset, kombinert med årsmøte og temakveld med fokus på å holde flere unge lenger i idretten.
SPORT Kjendislaget trakk lengste strået da de møtte Nybergsund IL til Kjendiskamp i Sundethallen i helga.
SPORT Nora Ahlqvist fra Trysilgutten gikk inn til bronsemedalje under normaldistansen i skiskyting klasse K18.
SPORT Lars Bovold ble vinner av Kittillirennet fra Flendalen til Engerneset, etter at han ble dømt foran Petter Myhr i mål. Først og fremst ble dette en sprint mellom de lokale Vasaloppdeltakerne.
SPORT Per Arny Bakken har vært på Skimuseet i Oslo for å lete etter bevis for bestefarens seiersrekke i Holmenkollen i kombinert, og det fant han.
SPORT Elias Eilertsen Grambo fra Trysilgutten ble NM-vinner i hopp under hovedlandsrennet for 13-åringer.
SPORT Helge Nysted og musikerkollega Ike Sturm har stilt til start på både norsk og amerikansk Birkebeiner før – og så har rennet blitt avlyst. I år ser det ut til at de får gått begge.
SPORT Mathilde Lutnæs og Itec rotet bort en pallplass i snørekjøringa men kom sterkere tilbake og tok bronse dagen etter i helgens EM i hundekjøring i Italia.
SPORT Lars Monsen begeistret engerdølene med å komme først til sjekkpunkt Drevsjø under Femundløpet. Engerdølen Truls Tollefsen imponerte med en sterk andreplass i juniorklassen.
SPORT Kjell Aurmo (75) var tre tideler unna trippelt gull i WorldCup i alpin for Masters.
SPORT Hilding Sponberg er 82 år, men det er ikke til hinder for at han debuterte i Marcialonga og følte seg pigg og fin etter 70 kilometer.
SPORT Hanna Hagevik Bakke fra Trysilgutten var raskeste dame, mens Vegard Øvrevik og Lars Bovold fra Østby ble klokket likt over mål som raskeste herrer.