SPORT Trysil Fotballklubb tapte 0–2 for Kongsvinger 2, etter at det sto 0–2 til pause, og dermed øker avstanden på tabellen til teten.
SPORT Engerdal gikk på tap da de møtte Furnes borte i helga. Magnus Lagmannsveen sørget i site minutt for at engerdølene ikke gikk måltomme fra banen.
SPORT Thomas Hemstad fra Østby JFF ble fylkesmester i skyting på løpende elg. Han fikk 150 poeng. og var eneste skytter på denne poemgsummen.
SPORT Alvar Myhlback fra Trysilgutten løp inn til nok en ny flott triumf, da han løp inn og vant 12-årsklassen i Ungdomsbirken. Også Ren-Eng-løperen Esten Hansen Møllerud Hauen vant sin klasse for 15 år.
SPORT Endelig ble det seier igjen for Engerdal. Hjemmelaget sendte HamKam 2 vestover uten poeng i sekken.
SPORT 93 barn fra første til sjetteklasse gikk på sommerens fotballskolefra TFK. Trenerne fra A-laget kan melde om lyse utsikter for framtidas Trysil-fotball.
SPORT Siste helga i juni er det nok en gang klart for Femunddraget. Da blir det kamp om flotte premier og napp i vandrepokalen for største fisk.
SPORT Ingen av politikerne i formannskapet i Engerdal er enige med rådmannen om at kunstgressbane ikke skal etableres i kommunen.
SPORT 26 lag deltok på årets Tine-stafett i Trysil, der 10 A var raskets og var helt i rekordtid-grensen.
SPORT Til helga arrangeres det tre Norgescup-stevner i Østerdalen, og flere tryslinger kan hevde seg helt i toppen.
SPORT Poeng ble det, men ikke tre som Engerdal hadde håpet på i den første hjemmekampen hjemme i Heggeriset.
SPORT For 40 år siden fikk Heggeriset stadion gressbane. Nå har fotballklubben investert og fått tribuner.
SPORT Endelig lykkes det for Engerdal å ta hele poengpotten hjem. 0-3 i Ridabu ga vårens første seier.
SPORT Engerdal måtte reise hjem uten poeng i sekken fra kampen på Faaberg i helgen, selv om det så lovende ut til pause.
SPORT 16 lag fra Trysilgutten, Nordre Trysil og Vestre Trysil spilte årets første turnering i helgen: Framturneringen i Elverum har for mange blitt kick-offet til årets fotballsesong.
SPORT Engerdal tok med seg seriens første poeng etter en målfest av en kamp mot Eidskog.