SPORT Philip Georg Johansen gikk inn til en meget sterk tredjeplass i klasse G16 under rennet på Naderudstilen i helga.
SPORT Etter sju år i Elverum har Stian Lund signert for Engerdal igjen, og for første gang spiller de tre brødrende Lund på samme lag.
SPORT Nybergsund IL Trysil har sagt opp treneravtalen med Jarl André Storbæk med virkning fra årsskifte. Det forteller styreleder Jan-Eric Skøld i Nybergsund. Nå skal det jobbes med ny deltidstrener og spillere til 3.divisjonsessongen.
SPORT Det har vært et etterspurt tilbud, og nå ser det ut til at Trysilgutten Idrettslag setter i gang med turn for barn.
SPORT Indre Østland fotballkrets kaller det en gladsak, når det nå gis millionstøtte til breddefotballen. Alle klubber i Hedmark kan få nødvendig tilskudd til 3er-baner for de aller yngste fotballspillerne.
SPORT Jan-Eivind Skjæret fra Jordet og Tenaasen skjøt best av samtlige under miniatyrstevnet hos Trysil skytterlag.
SPORT Årets spiller for Engerdals A-lag ble Sondre Østvang. Sportsklubben avsluttet årets sesong med spillerfest og prisutdeling.
SPORT Mats Lund har skrevet kontrakt og tar fatt på sin tredje sesong som trener i Tynset.
SPORT Trysil-Knut rennet har allerede over 80 påmeldte til rennet i slutten av januar. Det er mer enn dobbelt så mye som normalt på samme tid.
SPORT Ingar Kristiansen og Erlend Olsen tok første napp til uttaket i NM-stafetten etter rulleskirenn i Søre Osen.
SPORT Damelaget til Nordre Trysil idrettslag kommer til å spille i tredjedivisjon også neste år.
SPORT Nybergsund IL Trysil klarte ikke å fornye kontrakten i 2. divisjon, da laget spilte 1–1 borte mot Odd 2. Kun seier var godt nok. Og det var en svært skuffet gjeng med spillere som la seg ned på gresset etter at nedrykket var et faktum.
SPORT Sven Erik «Svennis» Sætre gleder seg til å bli trener for «erkerivalen» Engerdal.
SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.
SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Mathilde Lutnæs (22) sikret seg individuelt gull under NM i hundekjøring, og tok sølv sammen med Mikal Lillestu og Elise Schøtz i stafett.
SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.
SPORT Engerdals A-lag sikret tre nye poeng da de møtte Furnes hjemme i Heggeriset.
SPORT Nybergsund gikk til pause med ledelse, men endte med poengdeling mot Moss. Nå har laget såvidt dumpet under nedrykkstreken.