SPORT Nybergsund IL Trysil trakk andrelaget sitt som skulle ha spilt i 4. divisjon. Det beklager assistenttrener Lars Blixt.
SPORT Nysigneringen Feisal Ahmed Hassan scoret sitt første mål i Sundet-trøya, og ble matchvinner fem minutter før slutt mot Follo.
SPORT Engerdal klinket til med tremålsseier i seriens første kamp.
SPORT Kaptein Kaimar Saag i Nybergsund jublet for det han trodde var scoringen til 1–0 mot Skeid. Den ble annullert, og i stedet var det Skeid som tok alle poengene.
SPORT Mats Lund fortsetter reisen land og strand rundt for bli en best mulig fotballtrener.
SPORT Årets Munksjørenn resulterte i løypekord. Lars Bovold fra Østby vant på råsterke 22.28. Men også flere imponerte i løypa mellom Munksjøen og Tørberget.
SPORT Den 12. utgaven Hallgeirsprinten i Tørberget viser at det er all grunn til å glede seg til kommende år i skisporet.
SPORT Karoline Moen Guidon startet sesongen med sølvmedalje i løping til tross for et kranglete bein i oppkjøringen.
SPORT Anita Moen vant sin klasse i Engadin Skimaraton for tredje år på rad – 20 år etter at hun vant hovedrennet for første gang.
SPORT Til helgen arrangeres Hallgeirsprinten for 12. gang i Tørberget. I løpet av årene har det vært snaut 1.000 starter i det populære barneskirennet.
SPORT Flere av hopperne til Trysilgutten ligger i toppsjiktet i landet i sine årsklasser, og sist helg ble det mange fine resultater. Elias Eilertsen Grambo og Marius Nordsveen vant hver sin klasse.
SPORT Stein Frederic Akre ville være fornøyd om han ikke kom til sist i sin rallycross-debut. Han endte blant de beste.
SPORT Trysil Hundekjørerklubb innkasserte i helgen fire sølvmedaljer under NM. Det sørget Petter Kristiansen, Emma Olden og begge stafettlagene for.
SPORT 10 tryslinger har vært ute på ulike skiskytterkonkurranser og levert gode løp. Spesielt har Nora Ahlqvist markert seg.