SPORT Engerdal fotball fikk med seg et poeng etter sesongens siste hjemmekamp. Mot Domkirkeodden ble det 2-2.
SPORT Mathilde Lutnæs og resten av hundekjørerlandslaget har vært i Trysil på samling. Og formen er bedre enn noen gang.
SPORT Pr dags dato er det ingen i Trysil som kjører crosskart, men å arrangere NM-finale klarer de likevel med glans.
SPORT Da NMK Trysil arrangerte Klubbmesterskap for både Trysil, Engerdal, Rendalen, Stor-Elvdal og Tynset, sto hele familien Skogli Zachariassen på startstreken.
SPORT Det nærmer seg med stormskritt den store rypehelga, som til nå ligger an til å tangere fjorårets deltakerantall emd over 5.000 spreke damer i fjellet.
SPORT Så ble det til slutt et tap for Engerdal fotball. Storhamar ble for sterke.
SPORT Nok en gang klarte Engerdal fotball å sikre seg et poeng.
SPORT Det ble lokale seiere i begge klasser da Søre Osen IL arrangerte Sykkelritt til inntekt for Aktiv mot kreft.
SPORT Engerdal fotball berget poeng mot serieleder Ottestad til tross for at de spilte en time med en spiller mindre.
SPORT Trysils skidronning Anita Moen fyller 50 år, og kan ikke tenke seg noen bedre måte å feire på enn å få med flest mulig ut på rulleski.
SPORT For femte gang er brødrene Aukland med som instruktører på Trysil Sommerskiskole. Jørgen er imponert over nivået til framtidens skiutøvere. Sommerskiskolen har vokst med 45 prosent siden i fjor, og i år har også svenskene funnet vegen til skolen.
SPORT Lars Lind ble årets samlagsmester i baneskyting i østerdal i helgen.
SPORT Engerdal seiler på en seiersbølge og vant 4–2 da de møtte Sander på hjemmebane i helgen. Det er tredje seier på rad, og sjuende kampen med poeng til døla.
SPORT Nybergsund IL Trysil lå under 2–1 mot Bærum borte til pausen, men hentet inn en sterk uavgjort med 2–2 i andre omgang.
SPORT Karoline Moen Guidon vant suverent da hun stilte i halvmaraton i Kongsvinger i helgen.
SPORT Gunnar Skjæret skjøt fullt hus i finalen v75 på Landsskytterstevnet onsdag kveld. Det ble en totalt 6. plass på skytteren.
SPORT Sina Oleane Busk slo til og fikk bronse i EM på skyting grovkaliber i Aserbajdsjan.
SPORT Lokale skyttere gjør det bra i Førde. Elias M. Aas (14) har gjort en knalldebut med personlig rekord og fullt hus på bane. Han er også klar for feltfinale fredag.