SPORT Trysil Fotballklubb fikk bare med seg et poeng mot et ungt lag fra HamKam 2. Det endte 3-3, etter hat trick av Ole Kristian Nygård.
SPORT - Je har aldri vøri mer enig i prisutdelingen enn i år. I mitt hjerte er det du som er Dronning med stor D, sa «Trysil-Knut» sjøl, da Marit Bjørgen ble utdelt Trysil-Knut prisen.
SPORT Frank Willy Lie Bråten (40) fra Trysil skytterlag imponerte stort med å nå finalen i felthurtigskytinga under Landsskytterstevne (LS).
SPORT Norges eneste kvinnelige sjåfør på NM-nivå i drifting kommer fra Kvilten. Nå satser hun mot Europa til neste år.
SPORT Trysil Fotballklubb klarte bare uavgjort 1-1 hjemme mot Follebu i første kamp etter ferien. Og flere spillere er borte.
SPORT Flertallet i Formannskapet i Trysil ville utsette saken om støtte til dekke på Nybergsunds kunstgressbane.
SPORT 196 barn stilte på startstreken da Tour of Kids arrangerte sykkelløp i Innbygda.
SPORT På fire av fem eksamener fikk 100 prosent av elevene ved idrettsfag bestått. Elevene hadde 21 resultater på topp-10 på nasjonalt nivå i sine idretter, og hentet 12 medaljer og av dette var det to gull.
SPORT Nybergsund tapte 0-1 mot Mjølner i helgen, og ligger nå under nedrykksstreken.
SPORT Knapt noen visste at det fortsatt eksisterte, det er 40 år siden de hadde et møte. Nå er Engerdal IL endelig blitt historie.
SPORT Engerdal gikk på tap da de møtte Furnes borte i helga. Magnus Lagmannsveen sørget i site minutt for at engerdølene ikke gikk måltomme fra banen.
SPORT Thomas Hemstad fra Østby JFF ble fylkesmester i skyting på løpende elg. Han fikk 150 poeng. og var eneste skytter på denne poemgsummen.
SPORT 93 barn fra første til sjetteklasse gikk på sommerens fotballskolefra TFK. Trenerne fra A-laget kan melde om lyse utsikter for framtidas Trysil-fotball.
SPORT Endelig ble det seier igjen for Engerdal. Hjemmelaget sendte HamKam 2 vestover uten poeng i sekken.
SPORT Siste helga i juni er det nok en gang klart for Femunddraget. Da blir det kamp om flotte premier og napp i vandrepokalen for største fisk.
SPORT Ingen av politikerne i formannskapet i Engerdal er enige med rådmannen om at kunstgressbane ikke skal etableres i kommunen.
SPORT 26 lag deltok på årets Tine-stafett i Trysil, der 10 A var raskets og var helt i rekordtid-grensen.
SPORT Friidrettsgruppa til Trysilgutten er i gang for sesongen, og ønsker å vise at friidrett er noe for alle .Derfor inviterer de til en familekveld.