NYHETER Trysil sentrum er et av stedene NRK har live-sendinger fra 17. mai. Engerdøl og reporter Anne Næsheim skal sende nasjonaldagen ut til resten av landet.
NYHETER Tømrer Henning Søndmør fra Engerdal fikk Vernepris 2017 utdelt av Hedmark fylkesavdeling. Kunngjøringa skjedde på lagets årsmøte, og prisen får han til sommeren.
NYHETER Natt til torsdag og natt til fredag ble det gjort to smuglerbeslag ved Drevsjø. En mann fra Polen og en fra Litauen ble tatt. Samlet utgjorde det unndratte verdier for drøyt 102.000 kroner, opplyses det fra Tollen.
NYHETER For 20 år siden fikk Raymond Bless en gigabamse i gave. Nå har bamsen flyttet videre der det er litt bedre plass - på biblioteket. Men den trenger navn.
NYHETER «Slettåsdamene» begynner å bli et eget uttrykk i ulvedebatten. Selv erfarne politikere som har jobbet mye med ulvesaken lar seg berøre av damenes beskrivelse av hverdagslivet med ulv.
NYHETER I år er det femårsjubileum, og Trysil kommune utvider ordningen med gatemusikanter til også å omfatte andre typer gateartister.
NYHETER Trysil fellesforening for jakt og fiske vil lære opp foreldre til å bli fiskeambassadører.
NYHETER Nordaværet ødela mye for årets Trysilsmell. Både publikum og flere bodselgere sviktet.
NYHETER Helsestasjonen og Trysil frivilligsentral har sett at stadig flere småbarnsfamilier står uten stort nok nettverk. Det har de ambisjoner om å gjøre noe med, og lanserer «familievenner».
NYHETER I Trysil har det vært organisert flere typer besøksvenn-ordninger, men nå slås alt sammen under Røde-Kors paraplyen. Det trengs besøksvenner av alle slag – også firbeinte.
NYHETER Arne Moren fortsetter der han slapp i fjor, og arrangerer konsert på Morbanen. Selvfølgelig til inntekt for Strandvoldbrua. Nå ønsker han at enda flere artister stiller opp.
NYHETER Fem tryslinger er i disse dager i Sverige på en skitur utenom det vanlige: Olle Mathiasson fra Trysil skal bestige Kebnekaise – på sitski.
NYHETER Sykkelsatsingen i Trysil betyr at 70 personer får jobb gjennom sommeren. Sommerturismen betyr nærmere 90 millioner for Trysil.
NYHETER Turid Backe-Viken fortalte om rovdyrsituasjonen i Trysil foran 700 delegater på Aps landsmøte, og har stor tro på å få gehør fra sine partifeller.
NYHETER Ei ulvetispe ble fredag avlivet av SNO i Søndre Bjønnberget i Engerdal.
NYHETER I sommer blir det regatta på Osensjøen. Både som breddearrangement med plass for alle, og som konkurranse for kajakk.
NYHETER Det kan være mye penger og energi å spare på å energianalysere egen bolig. Varaordfører Tor-Erik Skramstad i Engerdal kan nesten halvere energiutgiftene.