NYHETER Engerdal kommune har besluttet at skolefritidsordningen flyttes fra barnehagene til EBUS fra 1. august i år.
NYHETER Rovdata analyserer i disse dager DNA-prøver fra ulv som er på vandring i og utenfor ulvesonen i Norge. Foreløpig er det identifisert fem slike vandringsulver fra DNA, og alle er utvandret fra svenske revir.
NYHETER Sluttregninga for Strandvoldbrua ble omtrent akkurat som kalkulert: 4.214.909,-kr er samlet inn og brua betalt.!
NYHETER 87 prosent av sommergjestene i Trysil kommer for å sykle. Sykkelsatsingen har hatt stor betydning. De to siste årene har sommerturismen økt snaue 52 prosent.
NYHETER Bibliotekar Kimera Skollenborg forteller at biblioteket har en gammel safe so skulle vært åpnet. Til det trenger hun en fyr som kan åpne safer like enkelt som Egon Olsen.
NYHETER Trysil bygdetun åpner dørene for sommeren i helga.
NYHETER Trysil kommune har, som en av de første i Hedmark, oppnevnt en kommunal kontaktperson som skal hjelpe folk med å finne vei i TT-ordningen.
NYHETER Med null brannfaglig erfaring, men med solid erfaring fra Forsvaret, har Trond Joar Kjenstadbakk tatt fatt på jobben som brannsjef for Midt-Hedmark.
NYHETER Trysil hundeklubb har for første gang arrangert stevne i agility og hopp.
NYHETER Hun er ekte sunding, men kanskje litt utypisk i sitt karrierevalg: Isabelle Haugen Strand (23) trives best på scenen og har begynt ferden i rampelyset i hovedstaden.
NYHETER Natt til lørdag ble ei binne på 2,5 år felt innenfor det rovdyrsikre gjerdet i Flendalen.
NYHETER Skogbrannfaren er på ingen måte over, men regnet de siste dagene gjør at brannsjefen har opphevet totalforbudet for bruk av åpen ild.
NYHETER Brannvesenet opprettholder bålforbudet i Sør-Østerdal: tross regn er det fortsatt tørt.
NYHETER Trysil videregående skole og kommunen har gått sammen om å etablere hybelformidling for elever ved skolen. Til høsten er det mange utenbygdsfra som begynner, og de trenger et sted å bo.
NYHETER Ljørdalsdaga arrangeres for 30. gang og slår på stortromma: I år feirer de en uke i strekk og har over 30 arrangementer totalt! I år har de også spredt seg ut over hele ljøradalsføret.
NYHETER I over 20 år har menighetsrådet i Tørberget snakket om at noe må gjøres for å redde altertavlen, som begynte å bli i dårlig forfatning. Nå er endelig prosessen for å konservere klenodiumet i gang.
NYHETER Tannlegene Gjermunds er nylig tildelt merkingen «Miljøfyrtårn». Det betyr at hele bedriften fokuserer på og jobber med miljø.
NYHETER Det er flere år siden sist det var sommerutstilling i galleriet i låven på Håberget. Men i år blir det muligheter igjen - med fem kunstnere representert.
NYHETER Åpningsseilasen startet fra Synnervika i strålende sol, og dette været holdt seg gjennom hele dagen.