NYHETER Neste uke åpner Kari og Anders Wassgren dørene til brewpub og restaurant på Trysil hotell. Nå har de hånd om både bakeri, bakeriutsalg, hotelldrift og restaurantdrift.
NYHETER Både ordfører Erik Sletten og næringssjef Gro Svarstad lot seg imponere etter et besøk der de ble bedre kjent med Trysil montessoriskole. Både størrelsen på skolen, pedagogikken og ikke minst at det serveres varm lunsj hver dag falt i deres smak.
NYHETER Utbyggingen av Raskiftet vindkraftverk overskred verken tidsskjema eller budsjett. Onsdag ble kraftverket offisielt åpnet av olje og energiminister Kjell-Børge Freiberg.
NYHETER Siden åpningen har Radisson Blu hatt 848.000 gjestedøgn og både gjester og ansatte fra hele verden. Lørdag kan de feire sine første ti år som hotell i Trysil.
NYHETER Sven Pettersen ble overrasket av både datter, søster og barnebarn da han fikk utdelt frivilligprisen fra Trysil kommune.
NYHETER Trysilordfører Erik Sletten er ekstra blid for tida: Denne uken bikket innbyggertallet i Trysil 6.600.
NYHETER 112 personer var på audition for å være med i filmen «Fjols til fjells». Alle får være med - enten som statister eller i små roller.
NYHETER Skatt Øst har begjært konkurs for serveringsstedet Krysset Restaurant og Kafé AS, bare to og et halvt år etter at selskapet startet.
NYHETER Malin Øvergård (11) har bokstavelig talt gitt av seg selv: Hun har spart håret sitt langt nok til å kunne klippe og donere til parykk.
NYHETER Arbeid med serveringsbevillinger og salgsbevillinger tar bortimot 60 prosent av en stilling i Trysil kommune. Det er 20 prosents økning de siste åtte årene.
NYHETER Nå i helgen er det åpen audition til spillefilmen «Fjols til fjells». Trysling Ingrid Granrud Veiersted og kollega Nina Wikstøl fra Eckerbom Casting kommer for å ta imot alle som har lyst til å komme på audition.
NYHETER For 15 år siden startet menighetsrådet barnehage i Trysil. Det er en vital 15-åring som kan feire seg selv og at den forsatt er populær.
NYHETER Trysilordfører Erik Sletten ønsker et sunt arbeidsmarked i Trysil og ønsker å bruke penger på et prosjekt for å jobbe mot akkurat det.
NYHETER Kari og Anders Wassgren gikk onsdag ut med nyheten om at de åpner ny restaurant og brewpub på Trysil hotel.
NYHETER Han kunne ikke ha prikket det inn på mer riktig tidspunkt: Dagen før 78-årsdagen sin, og attpåtil like før jul, fikk Tor Myrvang Lykkepotten i TrysilRadioens bingo.
NYHETER Bo Hansson og Hilding Sponberg er i ferd med å måtte skrive om en del av Trysils lokalhistorie: Undersøkelser av Bjønnstugua viser at den slett ikke er så gammel som antatt, og derfor ikke kan ha vært butikklokale til Trysil-Knuts søster.
NYHETER Mandag kveld med Osensjøen Adventure solgt for 9,8 millioner kroner.
NYHETER Erik Lund er gjenvalgt som leder for Trysil Sp.