NYHETER Marja Mortensson er nå ute med sitt andre album med tittelen «Mojhtestasse» som kan oversettes med Minnegave. Og det handler om joik.
NYHETER UDI har nå varslet Engerdal kommune om at avtalen ved Drevsjø statlige asylmottak forlenges i ytterligere tre år.
NYHETER Maren Sørjoten-Drevsjømoen og Cecilie E. Olsen gikk til topps i fylkesmesterskapet for helsefagarbeidere, og er klare for NM-finale.
NYHETER Arne Ronny Lie Øvergård er den første tryslingen som er borgerlig viet av ordfører Erik Sletten, da han fikk sin Andrea Hernandez rett før påske.
NYHETER Landskappleiken i Trysil vil gi ringvirkninger på omkring 20 millioner kroner. Totalt skal 1.500 personer tevle, og arrangøren Trysil-Knut Dans- og Spelemannslag skal ha 450 dugnadsfolk på jobb.
NYHETER I vinter har 30 barn og unge vært med på skilek i Vestre Trysil. Idrettslagets motto er «Alle med». Nå er planen å finne på aktiviteter på sommerstid også.
NYHETER Det er mye folk som feirer påske i Drevsjø, men aldri har det vært en felles kick-off og markering av dagene. Ikke før nå.
NYHETER 2017 fortsatte like positivt som 2016 for sysselsettingen i Trysil. I 2017 ble det 52 nye arbeidsplasser. Året før var tallet 72. Forklaringen er at det vokser på flere kanter og i mange yrker.
NYHETER Ekstraordinær båndtvang i Trysil er justert og gjelder kun for områder under 800 meter over havet.
NYHETER Trysil kommune har inngått avtale med antidoping Norge og skal spre mer kunnskap for å unngå at ungdom doper seg i forbindelse med idrett.
NYHETER Tollvesen og politi hadde nesten en fordobling av antall tollbeslag i Trysil og Engerdal i fjor. Unndratte avgifter nærmer seg 6 millioner kroner. Nå blir det snart flere kameraer som skal dekke grensen i vårt distrikt.
NYHETER Fylkesvegen mellom Elgå og Drevsjø har vært til bekymring - med stedvis så høye brøytekanter at det er vanskelig å få nysnø unna. Nå er Mesta i gang med å rydde snøkanter i hele distriktet.
NYHETER Da fristen for å innlevere anbud på Engerdal Torg gikk ut 16. februar hadde det ikke kommet et eneste anbud. Derfor må kommunen se på anbudsdokumentene på nytt, og eventuelt se på andre løsninger.
NYHETER Det jobbes for å etablere en referansegruppe for å fortsette arbeidet med å utarbeide egen frivilligpolitikk for Trysil kommune.
NYHETER Det er forventet 60.000 personer i Trysil påskeuka, og de to påfølgende ukene er det også mange som tar skiferie i Trysil. Politiet og næringa er klare.
NYHETER I fjor var det 79 gårdsbranner i Hedmark. Det er 33 mindre enn året før.
NYHETER Prosjektet «Grensevilt» har de tre siste ukene merket åtte ulv, to jerv og 21 elg i grenseområdet. Både i Varåa og Flisberget har nye ulvepar etablert seg.
NYHETER Høgskolen i Innlandets avdeling på Evenstad har i årevis forsket på ulv i distriktet. Nå har de planer om å gjøre forskning på ulvens påvirkning på folk som bor i området og bruker området.
NYHETER Det ble hjemmeseier i skjoldkonkurransen på Hallgeirsprinten også i år, selv om flere andre skoler og barnehager hadde mobilisert for å puste Vestre Trysil i nakken.
NYHETER Thomas Kolåsæter har akkurat gitt ut sin andre spørrebok for barn, og en spørrebok for voksne er like om hjørnet. Med det har tryslingen gitt ut 7 spørrebøker.
NYHETER Med over 130.000 kroner samlet inn har Trysilrussen slått alle rekorder for Krafttak mot kreft.
NYHETER Trysil Ap reiser på fylkesårsmøtet med sekken full av forslag til store og viktige saker. De håper blant annet på en landsomfattende ordning med gratis barnehage og SFO, samt mat for alle på skolen.