NYHETER Ole Gjermund Nymoen (32) satser sammen med samboer Ida Nymoen (27) 7,5 millioner kroner på ny driftsbygning for kyr på Langgård. Om snaut to måneder skal bygget være klart til bruk.
NYHETER Hos familien Tøraasen har det vært tre generasjoner som har livnært seg med mjølkekjøring. Det startet i 1956, og yngstemann kjører fortsatt.
NYHETER Som et lite ekko og en slags klang fra tidligere tider, ligger den lille gården ved fylkesvei 215 på Slettås. Naturen har tatt igjen litt av området der veien gjør en sving, som den har for vane å gjøre når ting blir overlatt til seg selv, men fortsatt står de gamle trebygningene der og forteller historien om da Østbu Gitarfabrikk hadde sine glansdager.
NYHETER Fem garder var opphavet til Elgsmyra for 100 år siden. Nå skal dette feires.
NYHETER Lars Lind fikk sølv i feltskyting under Landsskytterstevnet, men også broren Bjørn samt Bent Ove Bredal Løvåsen havnet blant de 17 beste.
NYHETER Tone Sønstebø hadde gledet seg til comeback på scenen i Støa kanal. Men så brakk hun foten.
NYHETER De har «slitt ut» mange «Ingrid-er», bessfarguter, svirebrødre og «Fjøs-Per-Eriker» på scenen: Erlend Lans Pedersen, Trond Ole Skåret, Jon Erik Moen og Larry Andersson har hatt samme rollene i alle kanalspellene!
NYHETER Plateslipp, vokalvinner på landskappleiken, flere konserter, festivaler og kurs: Det har vært en trivelig travel sommer for Margrete Nordmoen: Nå skal hun blant annet på kanalspell og turné!
NYHETER Det er 25 år siden Mona Heien og Elin Sundsbakken lengtet så hjem fra Oslo at de skapte seg egen arbeidsplass å flytte hjem til. Nå er Muggoppen familiebarnehage arbeidsplass for sju.
NYHETER Vilde (to uker) og Ludvig (6 md.) får Engerdalsdagene inn med morsmelka – bokstavelig talt!
NYHETER Raymond Bless og datter Karoline skulle egentlig bort da Karoline kom ut og sa fra til pappa at det luktet rart inne. Det gjorde henne til sommerens helt i Mobekkvegen!
NYHETER Prosjektet med å rydde i Trysil sentrum har gått for fullt i sommer. Nå står også kirkegården for tur.
NYHETER To herrer på til sammen 160 år gikk 50 kilometer gjennom Femundsmarka i sommer. Det bød på både idyll, opplevelser og dramatikk. Her er historien med deres egne ord.
NYHETER Tiltaksprisen som Engerdal kommune deler ut hvert annet år, gikk i år til Femund Fjellstue.
NYHETER Håvard Lillebo har fulgt opp fjorårets suksess og ga ut ei ny bok om gløtt og glepptak under årets Engerdalsdager. I år er det en av kommunens mest profilerte - Sylvia Brustad - som ble gjort mest stas på.
NYHETER Trysil friluftsbarnehage åpnet 1. august, og allerede nå har de fylt 13 av 16 plasser.
NYHETER Arne Morten Lunde slapp hardfør sau på sommerbeite på en øy i Osa og regner med at de var trygge der. Der tok han feil.
NYHETER Tryslingene har nådd formtoppen til landsskytterstevnet: Hele sju feltskyttere har fullt hus og plass i finalene.
NYHETER Hans Martin Buflods kunstsamling er for mange en uoppdaget skatt. I anledning hans 80-årsjubileum i år samles en del av det for første gang på samme utstilling.
NYHETER Styret i Østby samfunnshus hadde håpet på 50.000 i omsetning i løpet av fem kvelder «Sommeraktiviteter». resultatet ble 69.500!
NYHETER Fageråsen handel og Café Nero har så langt doblet sommeromsetningen i forhold til i fjor.
NYHETER Fjorårets lopperekord på 518.000 kroner ble grundig slått allerede i helga. Det ble solgt lopper for 558.000 kroner i Landsjøåsen i sommer.
NYHETER Fageråsen handel og Café Nero har så langt doblet sommeromsetnigen i forhold til i fjor.
NYHETER I dag åpner dørene til årets Engerdalsdager. Dagen i dag er handledag med gratis inngang, men fra i morgen er det fullt av underholdning av alle slag, som vanlig.
NYHETER Da Landsskytterstevnet starter i morgen, er det 30 tryslinger og engerdøler som deltar. En av dem har skutt på nivå med landets beste i hele sommer, og sikter mot Kongelaget.