NYHETER Tirsdag kveld inviteres det til åpent folkemøte og idemyldring for Besøksenter Femundsmarkas framtid.
NYHETER Trysil Høyre kommer i dag til å si nei til planene om å bruke 80–100 millioner på ny barnehage på Kvea. De vil i stedet fordele penger både på barnehage, veger og kulturhus.
NYHETER Trysil kommune har hatt ressurspool på sykehjemmet et drøyt år. Problemer med å få fylle alle stillinger er årsaken til at de ikke har nådd alle mål, men framtida ser lysere ut nå.
NYHETER LHL Hjerneslag er enige med Svein Andersen om at slagrammede bør ha en samlende forening, og har tatt initiativ til en samling.
NYHETER Femundmat har hatt butikk i Hylleråsen i et drøyt år, og det er markant økning av kunder som ønsker seg en ekstra godbit til helga.
NYHETER Trysil har gjort og gjør veldig mye bra i reiselivet men det betyr ikke at det er tid for å hvile på laurbærne. Jobben med å stake ut nye kurser er i full gang.
NYHETER Trysil kommune var tidlig ute med å etablere Helsestasjon for ungdom. Først nå som tryslingene har hatt tilbudet i 20 år, er det blitt et krav om at alle kommuner skal ha.
NYHETER Targ Gård har fått godkjenning på tre tretopphytter på eiendommen, og skal ha den første klar i løpet av desember. I tillegg satses det på utleie på gården, og responsen er meget bra.
NYHETER Nærbutikken i Plassen skal markere «Handle-lokalt-dagen» og ha innsamlingsaksjon for TV-aksjonen «Mindre alene sammen».
NYHETER Tilstanden er fortsatt uavklart for sjåføren i 20-årene som kjørte av Flendalsvegen lørdag morgen.
NYHETER Søre Osen Idrettslags treningsrenn for rulleski er utvidet til også å omfatte løpere.
NYHETER Ulven som ble observert løpende foran en bil oppover mot Løvåsen var ingen ulv, men huskytispa Raki som hadde tatt seg en tur på egenhånd.
NYHETER Trysil kirke fungerer nærmest som Sjømannskirke denne uken, med åpne dører, vaffelservering og tid for en god prat.
NYHETER Brewpub og restaurant Flæsk Humle AS har begjært oppbud med en gjeld på 3,2 millioner kroner.
NYHETER Trysil Høyre mener det er på høy tid at også veger blir prioritert i Trysil. Det kommunale vegnettet har et etterslep på vedlikehold på rundt 18 millioner kroner.
NYHETER Det var til et fullsatt samfunnshus på Åsvang at Levi Henriksen og hans Babylon Badlands serverte vaskeekte rock i dikterens navn.
NYHETER Trysil videregående skole og Trysilfjell hytter har inngått et unikt samarbeid: Andre klasse på byggfag har fått oppdraget med å bygge en hel hytte ved golfbanen.
NYHETER Etter å ha vært NAF-medlemmer i hele 50 år, ble seks medlemmer tildelt sin velfortjente hederspris.
NYHETER Omgivelsene kunne knapt vært mer magiske enn da 900 personer opplevde "Månelyst i Flåklypa" på stjerneklare Knettsetra.
NYHETER Frank og Grete Bjørseth ble ganske storøyde da de kom til ei lagringsløe de eier øst for Østby: Noen har stjålet 13 veggplanker rett fra veggen!