KULTUR Hyttelva Open ble en artig begivenhet. Skirennet hadde flere som løp på beina enn som gikk på ski.
KULTUR Trysil musikklag fortsetter å bruke påsken til å rocke sine sambygdinger og andre gjester. I år er det 80-tallet sin tur.
KULTUR Marielle Faldmo er kjent for å ha døren åpne for alle, men aldri har hun hatt så mange damer på besøk på en gang!
KULTUR Marit Holm Sigfridstad har åpnet separatutstilling hos Anne på Landet med flere lokale motiver fra Engerdal og Trysil.
KULTUR Sømådal kirke ble oppført i 1937, og er kommunens yngste kirke. Det spesiell med denne kirken, er at noe materiell til altertavlen er hentet fra Afrika. Og det måtte et dødsfall til for å få byggetillatelsen fra departementet.
KULTUR Den 29. Trysiliaden ble et vellykket arrangement med både iherdige konkurranser og sosiale treff.
KULTUR Skåret arbeiderkor gjentar suksessen med påskekonsert – som i fjor ble så ettertraktet at det ble da capo i jula. I år er det gladsanger de serverer sitt publikum.
KULTUR Norske hits skal fylle Jordet samfunnshus da Jordet sanglag inviterer til konsert.
KULTUR Kulturprisvinnerfesten i Hagelund holdes for å ære NMK Trysil. Her blir det rockemusikk, hjulskift på scenen og høytidelige hilsener fra nær og fjern.
KULTUR I Engerdal startet bygginga av den første kirke omkring 1800, men den måtte rives, da den ble satt opp uten tillatelse. Materialene ble til låve og vedskåle.
KULTUR Åtte unge tryslinger og engerdøler har lært mer om å leve i «villmarka» etter årets vinterferie.
KULTUR Ordfører Erik Sletten har 140.000 kroner i legatmidler som han tror det er flere lag og foreninger i Trysil som kunne fått en bit av.
KULTUR Trestemt - med tre kunstnere med trekunst, alle med ulike uttrykk, men med felles kjærlighet for skog. Det er kortversjonen av vinterutstillingen til Trysil kunstforening.
KULTUR Fire sceneinnslag, to filmer, et litteraturinnslag og åtte kunstverk fra trysil går videre til fylkesmønstringen for UKM.
KULTUR Drevsjø var det første stedet i Engerdal som fikk egen kirke. Den ble påbegynt i 1842, og ferdig i 1848, etter en byggeperiode på seks år.
KULTUR Trysilungdommen er et bevis på at det florerer av talenter på mange ulike felter. Det var både deltakerrekord og så vidt spekter som aldri før.
KULTUR Arbeidet med å lage Trysilkalenderen 2019 er i gang, og denne gangen ønsker kalenderkomiteen hjelp fra alle hjørner av kommunen.
KULTUR Etter et år uten Skjæraasendagene i Trysil, har kommunen bestemt seg for å feire en hel uke til endes i høst.
KULTUR Tørberget kirke er kanskje alene i verden om å ha kirkesølv som har vært premie og er skjenket av en olympisk mester.
KULTUR Sosial hygge, god mat og heder til flere personer preget 60-årsjubileet til Trysil Bygdekvinnelag.
KULTUR Isabelle Haugen Strand har begynt å leve ut drømmen om å bli musikalartist: I vinter står hun på scenen på Chateau Neuf i klassikeren «Grease».
KULTUR Øyvind Kvile har vært med på de fleste Landskappleiker siden oppstart i 1969. I år er han stevneleder for Landskappleiken som skal arrangeres i Trysil. Moroa startet allerede i helga som var.
KULTUR Kirsten Winge og Arne Nohr gikk gjennom det syltrange nåløyet igjen og er i finalen for Gourmand Awards for tredje året.