Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER I Trysil var det 16 17. maiarrangementer og i Engerdal 7. Det betyr mange feststemte store og små over alt.
SPORT Trysil Fotballklubb har pusset støvet av tidligere keeper Per Anders Engerbakk, og han holdt nullen mot Ridabu, og tryslingene innkasserte tre poeng.
NYHETER MA (Motorførernes Avholdsforbund) avholder i år sitt landsmøte i Trysil i perioden 7. til 9. juni. Og på landsbasis er lokallaget i Trysil unikt.
NYHETER Lillian Neby fra Vestby har jobbet som gartner i de kongelige hager i tre år. Nå har hun imidlertid flyttet tilbake til hjembygda, og åpner gård og gartnertjenester sammen med gartnerkollega Geir Andraa og med samboer Marius Ytredal.
NYHETER Trysil Bryggeri har nå lansert sitt nyeste tilskudd til øl-produktene sine. Det bærer navnet til den sagnomsuste «Stomp-Jon» på Støa Kanal.
NYHETER 10.000 eiendommer i Trysil skal takseres i løpet av sommeren. Både boliger, fritidsboliger og næringsbygg skal besøkes.
NYHETER Engerdal Investeringsselskap går inn med 1 million kroner og sammen med Lundgubben og Trysil Matleveranse etablerer de Femundmat AS.
SPORT For 40 år siden fikk Heggeriset stadion gressbane. Nå har fotballklubben investert og fått tribuner.
NYHETER Tirsdag ettermiddag brøt det ut brann i Engerdal sentrum. To eiendommer er berørt.
NYHETER Fylkesveg 215 fra Jordet og vestover mot Rena er flekkvis en prøvelse med steiner og stubber som stikker godt over asfalten. Nå tar vegvesenet grep for å rette på de verste stedene.
SPORT Trysil Fotballklubb tapte knepent 1–0 mot Lillehammer, selv om hjemmelaget fikk en spiller utvist etter 29 minutter.
NYHETER På gården Setersmoen våknet brukeren av at det var en veldig rauting ute midt på natta. En nyfødt kalv lå i flomvannet, men ble reddet opp.
NYHETER Trysilelva steg 15 cm i natt, men det mangler fortsatt 65 cm til 2014-nivå.
NYHETER Engerdal fjellstyre har kunngjort hvem som fikk tilbud om elgjakt på statsallmenningen de kommende fire årene. Det førte til både jubel og skuffelse.
SPORT 16 lag fra Trysilgutten, Nordre Trysil og Vestre Trysil spilte årets første turnering i helgen: Framturneringen i Elverum har for mange blitt kick-offet til årets fotballsesong.
NYHETER Hans Ole Bakken (30) som er løytnant og nestkommanderende i 5. Gardekompani har fått Hans Majestet Kongens Gardes Gardemedalje i sølv.
NYHETER I helgen ble Tigerstaden preget av engerdøler. For første gang har festivalen «Heme dine» dratt «utaskjærs» for å promotere årets happening og tyvstarte med «minifestival».
NYHETER Erik Løbben bestilte en modell-bil i fjor høst fra Editions Atlas. Etterpå har han hatt store problemer med å få stoppet sendinger av nye bilmodeller. Nå har han anmeldt saken til forbrukerrådet.
NYHETER For Mats Lund er det en årelang drøm som går i oppfyllelse: Han er en av 32 som har gått gjennom nåløyet for UEFAS A-lisenskurs i år.
NYHETER Fylkesrådet har vedtatt at Trysil videregående skole ikke skal utdanne kokk og servitør mer. Kunst og design blir også borte neste år men har en ny sjans året etter.