Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Meteorologisk institutt har i sommer lagt ned to nedbørstasjoner i vårt distrikt. Det er Gløtvola og Ørsjøsetra. Og i Gløtvola har det vært stasjon siden 1895.
NYHETER Ole Gjermund Nymoen (32) satser sammen med samboer Ida Nymoen (27) 7,5 millioner kroner på ny driftsbygning for kyr på Langgård. Om snaut to måneder skal bygget være klart til bruk.
NYHETER Hos familien Tøraasen har det vært tre generasjoner som har livnært seg med mjølkekjøring. Det startet i 1956, og yngstemann kjører fortsatt.
NYHETER Hylleråsen og Røa Vel arrangerer hyggekveld med fokus på multikunstneren Vidar Sandbeck i Åsvang ved hjelp av Dur & Wold.
SPORT - Je har aldri vøri mer enig i prisutdelingen enn i år. I mitt hjerte er det du som er Dronning med stor D, sa «Trysil-Knut» sjøl, da Marit Bjørgen ble utdelt Trysil-Knut prisen.
SPORT Nybergsund IL Trysil hadde sjanser til å få med seg poeng av tabellener Raufoss, men tapte 3-1, og ligger fortsatt utsatt til på tabellen.
NYHETER Lars Lind fikk sølv i feltskyting under Landsskytterstevnet, men også broren Bjørn samt Bent Ove Bredal Løvåsen havnet blant de 17 beste.
SPORT Frank Willy Lie Bråten (40) fra Trysil skytterlag imponerte stort med å nå finalen i felthurtigskytinga under Landsskytterstevne (LS).
NYHETER De har «slitt ut» mange «Ingrid-er», bessfarguter, svirebrødre og «Fjøs-Per-Eriker» på scenen: Erlend Lans Pedersen, Trond Ole Skåret, Jon Erik Moen og Larry Andersson har hatt samme rollene i alle kanalspellene!
NYHETER Tone Sønstebø hadde gledet seg til comeback på scenen i Støa kanal. Men så brakk hun foten.
NYHETER Det er 25 år siden Mona Heien og Elin Sundsbakken lengtet så hjem fra Oslo at de skapte seg egen arbeidsplass å flytte hjem til. Nå er Muggoppen familiebarnehage arbeidsplass for sju.
NYHETER Raymond Bless og datter Karoline skulle egentlig bort da Karoline kom ut og sa fra til pappa at det luktet rart inne. Det gjorde henne til sommerens helt i Mobekkvegen!
NYHETER Nominasjonskomiteen i Trysil Høyre har innstilt Anders Nyhuus som ordførerkandidat.
NYHETER Plateslipp, vokalvinner på landskappleiken, flere konserter, festivaler og kurs: Det har vært en trivelig travel sommer for Margrete Nordmoen: Nå skal hun blant annet på kanalspell og turné!
NYHETER To herrer på til sammen 160 år gikk 50 kilometer gjennom Femundsmarka i sommer. Det bød på både idyll, opplevelser og dramatikk. Her er historien med deres egne ord.
NYHETER «Kubbkam Trysil» har nettopp kommet hjem fra i VM i kubb på Gotland. Laget deltok for å lære - og få med seg den sosiale biten.
NYHETER Nybergsund Stadion har fått nytt moderne kunstgressdekke, 12 år etter at det forrige ble lagt. Kostnaden er drøyt tre millioner kroner.
SPORT Norges eneste kvinnelige sjåfør på NM-nivå i drifting kommer fra Kvilten. Nå satser hun mot Europa til neste år.
NYHETER Vilde (to uker) og Ludvig (6 md.) får Engerdalsdagene inn med morsmelka – bokstavelig talt!
NYHETER Prosjektet med å rydde i Trysil sentrum har gått for fullt i sommer. Nå står også kirkegården for tur.