SPORT For fjerde året på rad slår Trysil sine egne sykkelbesøkstall. Det er hittil i år syklet over 100.000 runder på tilrettelagte og bygde stier i Trysil, en økning på 20 prosent fra i fjor. Nå står enda flere sykkelnyheter på planen.
SPORT Nybergsund IL Trysil hadde sjanser til å få med seg poeng av tabellener Raufoss, men tapte 3-1, og ligger fortsatt utsatt til på tabellen.
SPORT - Je har aldri vøri mer enig i prisutdelingen enn i år. I mitt hjerte er det du som er Dronning med stor D, sa «Trysil-Knut» sjøl, da Marit Bjørgen ble utdelt Trysil-Knut prisen.
SPORT Norges eneste kvinnelige sjåfør på NM-nivå i drifting kommer fra Kvilten. Nå satser hun mot Europa til neste år.
SPORT Trysil Fotballklubb klarte bare uavgjort 1-1 hjemme mot Follebu i første kamp etter ferien. Og flere spillere er borte.
SPORT Flertallet i Formannskapet i Trysil ville utsette saken om støtte til dekke på Nybergsunds kunstgressbane.
SPORT 196 barn stilte på startstreken da Tour of Kids arrangerte sykkelløp i Innbygda.
SPORT Nybergsund tapte 0-1 mot Mjølner i helgen, og ligger nå under nedrykksstreken.
SPORT Knapt noen visste at det fortsatt eksisterte, det er 40 år siden de hadde et møte. Nå er Engerdal IL endelig blitt historie.
SPORT Engerdal gikk på tap da de møtte Furnes borte i helga. Magnus Lagmannsveen sørget i site minutt for at engerdølene ikke gikk måltomme fra banen.
SPORT 93 barn fra første til sjetteklasse gikk på sommerens fotballskolefra TFK. Trenerne fra A-laget kan melde om lyse utsikter for framtidas Trysil-fotball.
SPORT Endelig ble det seier igjen for Engerdal. Hjemmelaget sendte HamKam 2 vestover uten poeng i sekken.
SPORT Ingen av politikerne i formannskapet i Engerdal er enige med rådmannen om at kunstgressbane ikke skal etableres i kommunen.
SPORT 26 lag deltok på årets Tine-stafett i Trysil, der 10 A var raskets og var helt i rekordtid-grensen.
SPORT Nybergsund gikk på et stortap borte mot Asker, og det førte laget under nedrykksstreken. Asker vant 6-1, etter 2-0 ved pause.