SPORT Søre Osen IL stiller for første gang lag siden starten i 1961 i NM-stafetten i år. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
SPORT Bent Ove Bredal Løvåsen, Frank Willy Lie Bråten og Jan Eivind Skjæret toppet pallen i mesterskap da Trysil skytterklubb arrangerte nyttårsstevne.
SPORT Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.
SPORT 18 år gammel er Marte Carlson Møller tatt ut til Junior-VM i skiskyting i Osrblie i Slovakia. Hun stiller i klassen Ungdom 18–19 år.
SPORT Helt siden han var 16 år har Jonas Solbakken (22) fra Engerdal jobbet målbevisst for å kunne leve av å være fotballtrener. Nå har han nådd første delmål.
SPORT Bjørn Sørli har vært trener i Hedmark skikrets i 33 år, men har aldri vært trener i Nybergsund. Før nå.
SPORT Det er hektisk aktivitet i forbindelse med innspurten av planleggingen av Femundløpet. I helga var 30 frivillige og hovedfunksjonærer samlet i Trysil.
SPORT 60 lokale barn var med på Trysilskiskole i helgen. Neste år håper Trysilguidene at også flere foreldre vil bli med på skiskole.
SPORT Etter sju år i Elverum har Stian Lund signert for Engerdal igjen, og for første gang spiller de tre brødrende Lund på samme lag.
SPORT Nybergsund IL Trysil har sagt opp treneravtalen med Jarl André Storbæk med virkning fra årsskifte. Det forteller styreleder Jan-Eric Skøld i Nybergsund. Nå skal det jobbes med ny deltidstrener og spillere til 3.divisjonsessongen.
SPORT Årets spiller for Engerdals A-lag ble Sondre Østvang. Sportsklubben avsluttet årets sesong med spillerfest og prisutdeling.
SPORT Mats Lund har skrevet kontrakt og tar fatt på sin tredje sesong som trener i Tynset.
SPORT Trysil-Knut rennet har allerede over 80 påmeldte til rennet i slutten av januar. Det er mer enn dobbelt så mye som normalt på samme tid.
SPORT Ingar Kristiansen og Erlend Olsen tok første napp til uttaket i NM-stafetten etter rulleskirenn i Søre Osen.
SPORT Damelaget til Nordre Trysil idrettslag kommer til å spille i tredjedivisjon også neste år.
SPORT Sven Erik «Svennis» Sætre gleder seg til å bli trener for «erkerivalen» Engerdal.
SPORT Nybergsund IL Trysil klarte ikke å fornye kontrakten i 2. divisjon, da laget spilte 1–1 borte mot Odd 2. Kun seier var godt nok. Og det var en svært skuffet gjeng med spillere som la seg ned på gresset etter at nedrykket var et faktum.
SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.
SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.