SPORT Det ble nok en kjempemønstring av unge skiløpere under årets Miniraid. Hele 114 stilte til start i de to løpslengdene på 300 meter og tre kilometer. Kasper Sundet var raskeste gutt, mens Silje Granli Kvam var beste jente. Begge med store avstander til neste løper.
SPORT Lars Lind fra Jordet- og Tenaasen skytterlag ble nummer to under årets Landsdelsmesterskapet i feltskyting, kun slått med to innertreff. Også andre trysilskyttere leverte toppresultater.
SPORT Per Arny Bakken har vært på Skimuseet i Oslo for å lete etter bevis for bestefarens seiersrekke i Holmenkollen i kombinert, og det fant han.
SPORT Bo Berndtsson (77) gir seg som leder og altmuligmann i Ren-Eng etter 46 års virke.
SPORT Elias Eilertsen Grambo fra Trysilgutten ble NM-vinner i hopp under hovedlandsrennet for 13-åringer.
SPORT Mathilde Lutnæs og Itec rotet bort en pallplass i snørekjøringa men kom sterkere tilbake og tok bronse dagen etter i helgens EM i hundekjøring i Italia.
SPORT Sara Nordsveen er av Hedmark Skikrets utpekt til prosjektleder i Trysil for et pilotprosjekt som heter «Flere barn og unge på ski».
SPORT Kjell Aurmo (75) var tre tideler unna trippelt gull i WorldCup i alpin for Masters.
SPORT Hilding Sponberg er 82 år, men det er ikke til hinder for at han debuterte i Marcialonga og følte seg pigg og fin etter 70 kilometer.
SPORT Nybergsund IL Trysil gikk på en ny smell i treningskampen mot Eidsvold Turn.
SPORT Mina Ryen Storsveen (13)fra Vestre Trysil IL ble kretmester i sprint. Dagen etter tok hun sølv i 3 kilometer fellesstart.
SPORT Håvard Hansen fra Team Mosetertoppen gikk raskest i Trysil-Knut rennet i år, men klarte ikke rekorden fra i fjor.