SPORT Nybergsund IL Trysil tapte 1–2 hjemme mot Hønefoss, og det er nå klart at kun seier er godt nok mot Odd 2 i Skien kommende helg for å unngå nedrykk til 3. divisjon.
SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.
SPORT Nybergsund IL Trysil berget et poeng på overetid mot Mjølner, og det kan bli helt avgjørende i sluttspurten for å overleve i disvisjonen. Det endte 2-2 i Narvik.
SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.
SPORT Faaberg stakk av med alle poengene mot Trysil Fotballklubb, og vant 2-1, etter pauseresultatet 2-0.
SPORT Nybergsund gikk til pause med ledelse, men endte med poengdeling mot Moss. Nå har laget såvidt dumpet under nedrykkstreken.
SPORT Engerdals A-lag sikret tre nye poeng da de møtte Furnes hjemme i Heggeriset.
SPORT Nordre Trysils sjettedivisjonslag for herrer ble seriemestere i år allerede før siste kamp var spilt.
SPORT Med fem kamper igjen og et poeng unna nedrykk må Nybergsund IL begynne å tørre å spille mer ball.
SPORT Engerdals A-lag er på trenerjakt. Kim Arne Enger legger fotballskoa på hylla etter 20 år som både spiller, hjelpetrener og trener.
SPORT Trysil hundekjøreklubb bet skikkelig fra seg på årets NM i snøreløping: Gull på Mathilde og Itec – for andre år på rad. Gull på Mikal og Anti – for femte år på rad. I tillegg ble det bronse til Sven Ivar og Snørock.
SPORT Engerdal gjorde rent bord da de møtte Trysil i årets andre lokaloppgjør mellom to erkerivaler.
SPORT 4.530 ryper stilte til start tross dårlig vær, og den raskeste sørget for løyperekord i 6-kilometeren.
SPORT NMK Trysil jobber for å få på plass motocrossbane, både for barn og for voksne.
SPORT Tore Stengrundet og Emil Hagevik Bakke leverte begge kanonløp under Grensetrimmen. Stengrundet gjorde en fabelaktig innsats, og vant løpet med klar margin.
SPORT Terje Opseth, Bjørn Støa og Hans Odde har stått i bresjen for Grensetrimmen i 35 år. Nå har de overlatt ledelsen til en ny trio fra øst.