NYHETER Remi Skjæraasen topper Trysil Frps liste foran valget til høsten og er partiets ordførerkandidat. Både han og nummer to på lista, Anders Oxenøen, sto på Krfs liste ved sist valg.
NYHETER Trysil Pizza og Grill rakk ikke å åpne det nye spisestedet før de måtte stenge. Brødrene Hasjir og Amir Omar har ikke søkt om serveringsbevilling. Det må gjøres før de kan åpne.
NYHETER AUF mener feilen kan ha oppstått i telefonregisteret deres, etter verving på gata.
NYHETER Tidligere styre i Engerdal Utmarkslag har gjenopptatt sine verv. I tillegg har kontrollutvalget i Engerdal kommune kjenner formannskapets instrukser angående utmarkslag og kommuneskogen ugyldige.
NYHETER Trysil multirep går inn i sitt femte driftsår med to nye ansatte. Bedriften investerer i maskiner og utstyr – og har nå børsemaker på plass i butikken.
NYHETER Trysil interiørtre har ny eierstruktur, ny daglig leder, og mange spennende prosjekter på gang. – Her har det skjedd mer det siste året enn de forrige ni, sier Per Ola Solberg som har jobbet i bedriften siden 1986.
NYHETER Rundt 150 personer møtte opp på markeringen for ulv i Elverum. Det ble en rolig markering som arrangørene er fornøyde med.
NYHETER Ole Storsnes fra Engerneset var frilansfotograf og dokumenterte mye av det som skjedde i nordre. Nå skal Engerneset vel mimre - og det på nyinnkjøpt storskjerm.
NYHETER Torgrim T. Storvik anmeldte i desember AUF for mulig medlemsjuks og bedrag av offentlige midler etter gjentatt mas om medlemskontingent via SMS og telefon.
NYHETER Seniorer i Trysil får neste fredag se Henki kollstad og Leif Juster i «Freske fraspark» på seniorkino i Hagelund. Det er 23. gang det arrangeres seniorkino.
NYHETER Lag og foreninger i Trysil og Engerdal har fått utbetalt til sammen over 1,6 millioner kroner i tippemidler.
NYHETER DNT Trysil og Engerdal arrangerer villmarksvekku for ungdom i vinterferien i år også. Denne gangen blir det i Engerdal, og allerede før de har begynt å annonsere er over halvpartene av plassene booket!
NYHETER Til alt hell ble ingen skadet da en bil brant fullstendig opp midt i Storgata i Innbygda tirsdag.
NYHETER Chef Dino, eller Raimondo Arnone, i Trysil-bedriften Glunot AS tar folk med cøliaki på alvor, og ønsker å servere mat som har minst like god smak som mat som inneholder gluten.
NYHETER 161.000 kubikk skog ble hogd og solgt via Glommen skog i fjor. Det er ny rekord.
NYHETER Beslagene gjort ved Østby tollstasjon har i 2018 gått ned i forhold til tallene fra 2017.
NYHETER Leder for Trysil-Knutrennet i Søre Osen, Ingar Kristiansen, er lettet over at det er nok snø til å arrangere rennet, men ønsker seg allikevel litt mer snø som sikkerhet for folk og utstyr
NYHETER Det er 32. gang Norge deltar på messen, men aller første gang at Femundmat har med noen av sine produkter. I morgen åpner messen for publikum
NYHETER Øivind Kvarnstrøm er ny skogbruksleder i Glommen, og tok over etter Ola Stensby som har begynt å jobbe i kommuneskogen.
NYHETER Konfliktrådet i Hedmark får stadig flere saker på bordet. Også alvorlige saker. I fjor endte 30 saker til oppfølging hos Konfliktrådet som resultat av dommer.
NYHETER Skistars netto-omsetning i første kvartal 2018 viser en netto omsetningsøkning på 34 prosent, og øker med 50 millioner SEK.
NYHETER Trysil kommune hadde da kulturplanen ble vedtatt i 2014 8 millioner kroner til kultur.
SPORT For tredje gang stiller Truls Tollefsen til start på Femundløpet. Etter andreplassen i junior-klassen i fjor sikter han nå mot å vinne sin klasse.
NYHETER Både reiselivsbransjen, serveringsbransjen, butikkene og politiet kan melde om den beste jul og nyttår på mange år.
NYHETER Det var da Lokalavisa gikk til trykk onsdag ingen avklaring rundt Engerdal Utmarkslag. Formannskapet har hatt et lukket møte, men utfallet av det er foreløpig ikke kjent.