NYHETER Teater Innlandet er ute på turné, og besøker flere steder i regionen vår. Stykket som viser er «Man tager 20 egg».
NYHETER I dag fredag er det felt ytterligere en ulv innenfor Osdalsflokkens revirområde. Dermed er det stopp i lisensjakta innenfor revirområdene til Osdalsflokken og Julussaflokken.
NYHETER Fylkesordfører Dag Rønning har søkt om å fratre stillingen. Årsaken er at det har kommet reaksjoner på hans atferd i sosiale sammenhenger. Trolig overtar Arnfinn Nergård vervet fra mandag.
NYHETER Leder for Trysil Sp, Erik Lund, er ikke enig i at tomteprisene i Jordet må reduseres for å få fortgang i salget.
NYHETER Konfliktrådet i Hedmark hadde nok en gang økning i antall saker. I fjor mottok de 409 saker.
NYHETER Kinoåret 2017 kunne ikke måle seg med superåret 2016, men ble et besøksår helt på det jevne.
NYHETER Kai Haugen har planer om å «urbanisere» Innbygda, med fem etasjes bygg sør i bygda. Det blir det næring nederst og fire etasjer med leiligheter over.
NYHETER Ljøradalen Snøscooterklubb er ikke helt klare til å åpne ennå, men regner med at de er i gang i løpet av januar.
NYHETER Kirken i Søre Osen ble åpnet i 1882, men nesten 50 år etter ble det huskestue da innvendig farge skulle bestemmes.
NYHETER Slettåsinga er veldig irriterte på merkinga som pågår innen Slettåsreviret, og er meget oppbrakt over SNO-direktørens utsagn om at ulvene ikke oppfører seg annerledes hos dem.
NYHETER Trysil videregående skole utdanner elever til 47 ulike yrkesfag, i tillegg til nesten ubegrensende akademiske valgmuligheter. Trysilungdommen kan bli nesten hva de vil ved å starte utdanningsløpet hjemme.
NYHETER Trysilrussen er snart i gang med Krafttak mot kreft igjen. De har mål om å slå alle rekorder, men trenger flere hender og binn forå komme i mål.
NYHETER Elever fra Trysil videregående skole representerer Hedmark i NM i kokk og restuarantfag.
NYHETER Fredag ble den store HEI-dagen i Trysil, og heretter er det et mål at alle - både store og små - skal si hei når de møtes.
NYHETER Oslo tingrett gir ikke WWF medhold, og stanser dermed heller ikke ulvejakta.
NYHETER Antall tryslinger øker – for andre år på rad. Ved årsskiftet var vi 6.566 med adresse Trysil. Også Engerdal kan notere pluss.
NYHETER Bensinstasjonen Circle K K blir ny post i butikk i Trysil. Da får kundene posttjenester sju dager i uka, hele året, til 23 på kvelden.
NYHETER Thor Gotaas, folkloristen og forfatteren, er ute med ny bok om skisporten. Denne gangen handler det om skihopping, og både Johan Sætre, Halvor Næs og Risbakkentvillingene fra Engerdal har fått sin plass.
NYHETER Miljødirektoratet er igjen i gang med å merke ulver i Slettåsflokken. Nå er det fjoråråets fem valper som skal merkes.
NYHETER Per Jørgen Høye har syslet lenge med tanken om å starte friluftsskole i skoleferier i Trysil. Nå gjør han alvor av planene.