NYHETER Fotballkampen mellom Nybergsund IL og Kjendislaget lørdag flytter inn på grunn av frost.
NYHETER Da fristen for å innlevere anbud på Engerdal Torg gikk ut 16. februar hadde det ikke kommet et eneste anbud. Derfor må kommunen se på anbudsdokumentene på nytt, og eventuelt se på andre løsninger.
NYHETER Det jobbes for å etablere en referansegruppe for å fortsette arbeidet med å utarbeide egen frivilligpolitikk for Trysil kommune.
NYHETER Trysil Ap fikk fylkesårsmøtet med på mange store og viktige saker. Blant annet ble det tommelen opp for en landsomfattende ordning med gratis barnehage, samt mat for alle på skolen. Og ny ulveforvaltning.
NYHETER Det er forventet 60.000 personer i Trysil påskeuka, og de to påfølgende ukene er det også mange som tar skiferie i Trysil. Politiet og næringa er klare.
NYHETER I fjor var det 79 gårdsbranner i Hedmark. Det er 33 mindre enn året før.
NYHETER Prosjektet «Grensevilt» har de tre siste ukene merket åtte ulv, to jerv og 21 elg i grenseområdet. Både i Varåa og Flisberget har nye ulvepar etablert seg.
NYHETER
NYHETER Høgskolen i Innlandets avdeling på Evenstad har i årevis forsket på ulv i distriktet. Nå har de planer om å gjøre forskning på ulvens påvirkning på folk som bor i området og bruker området.
NYHETER Det ble hjemmeseier i skjoldkonkurransen på Hallgeirsprinten også i år, selv om flere andre skoler og barnehager hadde mobilisert for å puste Vestre Trysil i nakken.
NYHETER Thomas Kolåsæter har akkurat gitt ut sin andre spørrebok for barn, og en spørrebok for voksne er like om hjørnet. Med det har tryslingen gitt ut 7 spørrebøker.
NYHETER Med over 130.000 kroner samlet inn har Trysilrussen slått alle rekorder for Krafttak mot kreft.
NYHETER Trysil Ap reiser på fylkesårsmøtet med sekken full av forslag til store og viktige saker. De håper blant annet på en landsomfattende ordning med gratis barnehage og SFO, samt mat for alle på skolen.
NYHETER NMK Trysil ble behørig feiret med egen festkveld i Hagelund, som vinner av kulturprisen.
NYHETER Bergingen av det utenlandske vogntoget som kjørte av vegen langs Engersjøen torsdag 22. februar ble stoppet av politi og Statens vegvesen. I tillegg ble det gitt gebyrer.
NYHETER Sagbruk har vært en viktig næring i mange år i Trysil, og mange sørget for sine egne sagbruk. Bare i østre del av kommunen er over 40 av dem kjent. Østby historielag er i full sving med å registrere lokale sagbruk.