NYHETER For første gang i historien har en nordmann tatt gull i en av grenene i Quiz-EM. Thomas Kolåsæter og «Team Europalia» vant klubbkonkurransen i årets mesterskap. Tryslingen ble nummer 7 individuelt av Europas 204 beste spillere.
NYHETER Jenny Ida Maria Engfeldt og Stefan Bjørnstrup skiftet i høst kjede fra G-Sport til Intersport. Årsaken var at det passet bedre for en butikk i deres størrelse.
NYHETER Mannen fra Trysil som er dømt til 15 års fengsel for drap, har valgt å vedta dommen.
NYHETER På Trysiltunet har solgt av nye leiligheter gått så det suser. 52 av 56 leiligheter er solgt.
NYHETER Først var det konjakk i Frankrike. Så ble det viner fra Italia. Nå har interessen for både godt drikke og musikk ført Kjell Arne Hubred til vingården i Italia – der han sammen med en gjeng italienske rockere både spiller og er med i musikkvideo.
NYHETER Etter 41 år med Trysil septikservice parkerer Karl Gleditsch (72) septikbilen for godt. Nå er det skogen som skal få mer oppmerksomhet. På den måten er ringen sluttet.
NYHETER Elevene bak bedriften Trysild anslo først å lage og selge 60 lys. Nå er de usikre på om de har laget nok med 750!
NYHETER Frivilligsentralen, kirken og Hedmark Røde kors trenger flere besøksvenner i Trysil.
NYHETER Kjøkkenet på samfunnshuset i Nybergsund var ikke oppgradert siden huset var nytt i 1960. Nå har vaktmester Bjørn Karlsmoen gjort noe med akkurat det.
NYHETER I Trysil kommune er kvinner dobbelt så mye sykemeldt som menn.
NYHETER Til helgen starter alpinsesongen i Trysil. Bakke 15 og seksseteren T2 fjellekspressen åpner.
NYHETER Mandag feiret Spenst sin 15-årsdag sammen med mange av dem som benytter seg av treningsmulighetene.
NYHETER 18 av kommunestyrets 25 medlemmer har sagt at ordfører, varaordfører og rådmann kan vie par borgerlig i Trysil på steder de finner det passende.
NYHETER Trysil kommune vil ikke ta imot støttepenger for ulvekommuner når de ikke får bruke pengene til opphavsundersøkelse.
NYHETER Stabbursknappen i Søre Osen blir en av Trysils toppturer neste år.
NYHETER 13 personer har gått alle turene i Hylleråsen.
NYHETER Kvedarkvintetten holder julekonsert og slipper sin andre plate i Nordre Trysil kirke.
NYHETER Økt reiselivsmoms kan bety en kraftig demper på utviklingen av helårsturismen i Trysil.
NYHETER Eva Kirkemo er ansatt som ny prest i Trysil kommune. Alle tre prestestillingene er dermed besatt, men det er bare for en kort periode.
NYHETER Miljødirektoratet sier nei til at Trysil kommune kan bruke ”ulvepenger” til å undersøke ulvens opphav.