NYHETER I Trysil var det 16 17. maiarrangementer og i Engerdal 7. Det betyr mange feststemte store og små over alt.
NYHETER MA (Motorførernes Avholdsforbund) avholder i år sitt landsmøte i Trysil i perioden 7. til 9. juni. Og på landsbasis er lokallaget i Trysil unikt.
NYHETER Gruppa som kaller seg «Mopedgubber i Trysilskogen» har vært på sin årlige vårtur. Og i mopedveska hjem hadde de fleste snus og flesk.
NYHETER Ola Ødegaards Hederspris ble forrige uke delt ut til Kristian og Ada Sætre i «Oss mot mobbing».
NYHETER 10.000 eiendommer i Trysil skal takseres i løpet av sommeren. Både boliger, fritidsboliger og næringsbygg skal besøkes.
NYHETER Batterijakten har blitt et aldri så lite positivt mysterium for elevene ved Trysil Montessoriskole. Hvem hjalp dem egentlig med å samle inn totalt 160 kilo batterier?
NYHETER Engerdal Investeringsselskap går inn med 1 million kroner og sammen med Lundgubben og Trysil Matleveranse etablerer de Femundmat AS.
NYHETER Trysilelva steg 15 cm i natt, men det mangler fortsatt 65 cm til 2014-nivå.
NYHETER Fylkesveg 215 fra Jordet og vestover mot Rena er flekkvis en prøvelse med steiner og stubber som stikker godt over asfalten. Nå tar vegvesenet grep for å rette på de verste stedene.
NYHETER Trysil ungdomsskole sang på direkten med både Oslo-Filharmonien, Stian Barsnes Simonsen og med Kongen «tilstede».
NYHETER For Mats Lund er det en årelang drøm som går i oppfyllelse: Han er en av 32 som har gått gjennom nåløyet for UEFAS A-lisenskurs i år.
NYHETER I helgen ble Tigerstaden preget av engerdøler. For første gang har festivalen «Heme dine» dratt «utaskjærs» for å promotere årets happening og tyvstarte med «minifestival».
NYHETER Erik Løbben bestilte en modell-bil i fjor høst fra Editions Atlas. Etterpå har han hatt store problemer med å få stoppet sendinger av nye bilmodeller. Nå har han anmeldt saken til forbrukerrådet.
NYHETER Fylkesrådet har vedtatt at Trysil videregående skole ikke skal utdanne kokk og servitør mer. Kunst og design blir også borte neste år men har en ny sjans året etter.
NYHETER NVE’s flomvarsel holdes på nivå gult i vår region til 9. mai. Men høye temperaturer kan raskt føre til endringer.
NYHETER Halvor Sveen ble Årets bygdeprofil i år.
NYHETER Fylkesveg 561 øst for Osensjøen skal være stengt i tre uker. Stikkrenna under vegen ved Mellumgårdsbekken skal flyttes på.
NYHETER På noen timer i løpet av torsdagen plukket skoleelever i Trysil 511 kilo søppel.
NYHETER Vestibylen Cafe i Hagelund har lagt ned. Vinteren blir for tøff med for lite gjester.