KULTUR Nissene på Weum i Grøndalen har fått et riktig aktivt liv, og er nå på tur ut i «Hele væla». I kalenderform.
KULTUR Heme Dine er i år nominert til «Årets folkemusikkarrangør 2017».
KULTUR Skåret Arbeiderkor gjentar suksessen fra påsken, og kjører reprise på sine åndelige sanger femte juledag i lokalet Lund.
KULTUR Gjennom ti år har Sjumilskogen bildegruppe diskutert minst 1.500 bilder og motiver og blitt bedre fotografer. Nå jubilerer de og gir ut bok.
KULTUR Roger Frøhaug står klart til å ta imot selskaper og arrangementer av alle slag i det som en gang var stall på gården.
KULTUR Joy to the World inviterer til Allsang nesten på grensen igjen, og i år skal både de og publikum kose seg med comeback.
KULTUR Gud, Donald Trump, Bobbo, Vidar Helgesen (og ulv), Arne Moren, Pelle Stenbrenden, Villa Wessel og en lam sau var noen av ingrediensene da Nordamørsrevyen spilte Halleluja for to fulle hus i helga.
KULTUR Jacquline Castro Ravelo fra Chile har gjestet skoler i Trysil med latinamerikansk sang og gitarspill, ispedd folkemusikk.
KULTUR Det blir rene hallelujastemningen når Nordamørs-revyen slipper løs i Jordet samfunnshus i helga.
KULTUR – Trysil er verdens fremste skibygd. Uten tvil! Thor Gotaas er klokkeklar på Trysils posisjon i skihistorien etter at han dypdykket i over 300 års historie og nå lanserer boka om «Skibygda Trysil.»
KULTUR Engeren og 4xLøken synger jula inn sammen i år.
KULTUR Trysil Treff ble som vanlig en stor suksess, og arrangørene har ikke før fått stilnet klangen fra årets treff før planleggingen til neste år er i full gang.
KULTUR Da kirkereformen skulle markeres på barnas måte, var det både rotter og flaggermus i Trysil kirke.
KULTUR Trysil Skimuseum skal ha veteranklubb på museet som et fast tiltak denne høsten og vinteren. I tillegg blir det filmkveld med Johs Harviken som gjest 22. oktober.
KULTUR I fjor kom det 1300 personer på Chai time. Nå håper flyktningtjenesten, kirken og biblioteket i Trysil at arrangementet kan nå minst like mange.
KULTUR For første gang har Jordet og Trysil skolekorps slått seg sammen til en storforestilling, skrevet av ingen ringere enn Knut Nærum.
KULTUR Kulturkafeen i Landsjøåsen til helga lokker en utflytta trysling hjem til gamle tomter. Stein P. Aasheim gleder seg til å komme tilbake til Trysil - der han startet sin lidenskap for fjelltopper.
KULTUR Fem tidligere elever ved Kunst, design og arkitektur har etablert seg innen kunstfaget. Nå er det dagens elever sin tur til å vise fram et snitt av hva de jobber med.
KULTUR Et trist fløterminne ved Engeros som er 110 år gammelt fikk nytt ansikt nylig, da minnesteinen ved elva ble restaurert og frisket opp.
KULTUR I år blir det både fotografiske gjensyn og en ny musikalsk reise med «Allsang nesten på grensen» i Søre Trysil.