KULTUR MS Fæmund II inviterer til åpningsseilas på Femund lørdag 9. juni. Det markerer starten på sesongen.
KULTUR Valgfaggruppa natur, miljø og friluftsliv har gjennom høsten og vinteren hatt minkfeller ute i nærområdet rundt skolen. Isfiske, jakt og overnattingsturer har det også vært.
KULTUR Destinasjon Trysil forventer 8.000 gjester til årets Bike Festival. Nytt i år er stijakt og Tour of Norway for barn.
KULTUR For andre år på rad har Trond Magnum tatt med skolelever i Trysil på en morsom tur: litteraTuren (etappe 2).
KULTUR I løpet av to uker etter at Martin Bråten og Christoffer Åsheim slapp ei låt gjennom Sony, hadde over 100.000 lastet ned låta. Nå har «Drunk & High» passert 132.000.
KULTUR Happy Feets venner ønsker å få igang et dansemiljø i Trysil igjen. Da Nina Heien loddet interessen i høst, virket det som den var stor. Nå blir det kurs!
KULTUR I år som i fjor inviterte Skåret Arbeiderkor sammen med Støa-Nylund-Støa-BOS til en konsert Langfredagskvelden. Fra første tone var publikum bergtatt. Denne Langfredagskvelden ble en fantastisk reise i musikalske godbiter blandet med en god og hjertevarm stemning.
KULTUR Til sommeren skal Femundfestivalen framstå i ny drakt. Da blir det arrangementer på flere steder enn tidligere, og festivalen får et musikalsk fortegn. Og bak dette står Elgå IL og Elgå vel.
KULTUR De hjemvendte sønner fra Tørberget appellerer til flere enn bare sine sambygdinger. I år fylte de for første gang Hagelund med sin tradisjonelle påskefest.
KULTUR Trysil Mannskor viste seg (som vanlig) både fra sin vare og sin ville side da de serverte årets påskekonsert.
KULTUR Det blir ikke påske uten at Trysil Musikklag med gjesteartister og fast husband rocker oss gjennom et nytt tiår. I år var det 80-tallet. Det ble en perfekt start på årets påskeferie.
KULTUR Fem helger i juli åpner Marikroken seter dørene og inviterer folk inn på tunet igjen. Det er 13. året Arne og Mona Lund driver besøksseter.
KULTUR Hyttelva Open ble en artig begivenhet. Skirennet hadde flere som løp på beina enn som gikk på ski.
KULTUR Nå har påsketurene til Grøva ved Fulufjellet fått nytt liv, etter at det startet omkring 1930, og lå brakk i 45 år.
KULTUR Trysil musikklag fortsetter å bruke påsken til å rocke sine sambygdinger og andre gjester. I år er det 80-tallet sin tur.
KULTUR Marit Holm Sigfridstad har åpnet separatutstilling hos Anne på Landet med flere lokale motiver fra Engerdal og Trysil.
KULTUR Marielle Faldmo er kjent for å ha døren åpne for alle, men aldri har hun hatt så mange damer på besøk på en gang!
KULTUR Skåret arbeiderkor gjentar suksessen med påskekonsert – som i fjor ble så ettertraktet at det ble da capo i jula. I år er det gladsanger de serverer sitt publikum.
KULTUR Ordfører Erik Sletten har 140.000 kroner i legatmidler som han tror det er flere lag og foreninger i Trysil som kunne fått en bit av.
KULTUR Åtte unge tryslinger og engerdøler har lært mer om å leve i «villmarka» etter årets vinterferie.
KULTUR Trestemt - med tre kunstnere med trekunst, alle med ulike uttrykk, men med felles kjærlighet for skog. Det er kortversjonen av vinterutstillingen til Trysil kunstforening.
KULTUR Fire sceneinnslag, to filmer, et litteraturinnslag og åtte kunstverk fra trysil går videre til fylkesmønstringen for UKM.
KULTUR Etter et år uten Skjæraasendagene i Trysil, har kommunen bestemt seg for å feire en hel uke til endes i høst.
KULTUR Trysilungdommen er et bevis på at det florerer av talenter på mange ulike felter. Det var både deltakerrekord og så vidt spekter som aldri før.
KULTUR Arbeidet med å lage Trysilkalenderen 2019 er i gang, og denne gangen ønsker kalenderkomiteen hjelp fra alle hjørner av kommunen.