KULTUR Det ble smekkfullt i Gammelskula da Camilla Granlien og Åsne Flyen serverte dyr og rare kjerringer til unga.
KULTUR Sist det var landskappleik i Trysil sto Halldis Moren Vesaas på scenen selv og leste dikt. Denne gangen var det laget en forestilling fullt og helt basert på hennes tekster.
KULTUR Gutulia åpner sesong lørdag 30. juni, og deretter går det slag i slag med sju arrangementer, før det blir offisiell markering lørdag 25. august med Klima- og miljøminister Ola Elvestuen tilstede.
KULTUR Uten at hun i det hele tatt var klar over at hun deltok, fikk Solvår Schjøll andreplass i VM for ungdomsfotografer!
KULTUR Margrete Nordmoen kommer med plateslipp under Landskappleiken på hjemmebane i Trysil fredag 29. juni. Den har tittelen «Skal du langt?»
KULTUR Det er sju år siden Sigmund Løvåsen sist ga ut bok. Nå er Trysilforfatteren klar med noe nytt - og denne gangen er det dikt han gir ut.
KULTUR Hilde Drevsjømoen og Kopparleden Teaterlag er klare for nye eventyr. Til sommeren kommer «Bismak av blod», som er en mord-til-ølet forestilling.
KULTUR MS Fæmund II inviterer til åpningsseilas på Femund lørdag 9. juni. Det markerer starten på sesongen.
KULTUR Nasjonaldagen er noe alle bedriftene ved Trysil Hotell satser ekstra mye på dette året. Matretter, drikke og tilgjengelighet skal føre til at flere vil gå ut på nasjonaldagen.
KULTUR Destinasjon Trysil forventer 8.000 gjester til årets Bike Festival. Nytt i år er stijakt og Tour of Norway for barn.
KULTUR For andre år på rad har Trond Magnum tatt med skolelever i Trysil på en morsom tur: litteraTuren (etappe 2).
KULTUR I løpet av to uker etter at Martin Bråten og Christoffer Åsheim slapp ei låt gjennom Sony, hadde over 100.000 lastet ned låta. Nå har «Drunk & High» passert 132.000.
KULTUR Happy Feets venner ønsker å få igang et dansemiljø i Trysil igjen. Da Nina Heien loddet interessen i høst, virket det som den var stor. Nå blir det kurs!
KULTUR De hjemvendte sønner fra Tørberget appellerer til flere enn bare sine sambygdinger. I år fylte de for første gang Hagelund med sin tradisjonelle påskefest.
KULTUR Trysil Mannskor viste seg (som vanlig) både fra sin vare og sin ville side da de serverte årets påskekonsert.
KULTUR Det blir ikke påske uten at Trysil Musikklag med gjesteartister og fast husband rocker oss gjennom et nytt tiår. I år var det 80-tallet. Det ble en perfekt start på årets påskeferie.
KULTUR Fem helger i juli åpner Marikroken seter dørene og inviterer folk inn på tunet igjen. Det er 13. året Arne og Mona Lund driver besøksseter.
KULTUR Marit Holm Sigfridstad har åpnet separatutstilling hos Anne på Landet med flere lokale motiver fra Engerdal og Trysil.
KULTUR Marielle Faldmo er kjent for å ha døren åpne for alle, men aldri har hun hatt så mange damer på besøk på en gang!