KULTUR Hundekjøreren Robert Sørli ligger i hardtrening i Osdalen før sin 30. start i Femundløpet.
KULTUR Koret «Joy to the World» i søre Trysil har bestemt seg for å kose seg gløgg ihjel før jul - og la andre ta del i moroa.
KULTUR Nok en gang har 2425 Team produsert et godt juleblad for Ljøradalføret. Heftet er ute for åttende gang, og skal gi inntekter til dalføret.
KULTUR Terje Husdal (63) er snart klar med sine første egenproduserte cd, etter å ha spilt gitar og sunget i 55 år. En rekke band har dratt godt av hans tjenester i en årrekke.
KULTUR Engeren sanglag slo på stortromma og hadde konsert med Halvdan Sivertsen i høst. Nå ringler de med juleklokker og er klar for julekonsert.
KULTUR Margrethe Nordmoen er klar for sin sjuende turne med «Julestemmer». Nå skal denne gjengen også bli helårsband med navnet MjøsFolk.
KULTUR Damekoret Voices fyller fem år i år, og drar ut på sin første julekonsertturné.
KULTUR Barnekoret Regnbuen fyller 25 år, og er fortsatt aktive. I alle år har Solveig Aunsmo vært dirigent og leder for de unge sangglade tryslingene.
KULTUR Margrete Nordmoen fikk synge på Operascenen under mesterkonserten til Folkorg.
KULTUR Det er ingen grunn til å bekymre seg for kulturframtida i Trysil: Kulturskolen viser seg fram denne uka, og viser at det er mange som kan ta vare på kulturbygda.
KULTUR «Fra de mollstemte skoger» kommer det SNY i disse dager. Det er trioens tredje plate.
KULTUR Som ungdom så pensjonist: I Trysil får både de yngste og de elsdte utfolde seg på kulturmønstring, og det er imponerende å se hvor mye forskjellig tryslinger driver med. På Pensjonistenes kulturmønstring var det 56 deltakere.
KULTUR Det har gått tre år siden Øyvind Stengrundet bokdebuterte med «Rødmanke». Nå kommer oppfølgeren, som er Stengrundets bok nummer fire.
KULTUR Håkan Stengrundet har ikke spilt aktivt på nesten 30 år men har ikke glemt kunsten: Da Trysil sjakklubb inviterte til simultansjakk slo han alle konkurrentene sine.
KULTUR Kokebokforfatter Kirsten Winge er i finalen i kokebøkenes Oscar-utdeling for fjerde gang. Denne gangen er det hjemmesiden hennes som har gått gjennom nåløyet.
KULTUR Nordre Trysil historielag arrangerer bokbad og litteraturkveld i Jordet samfunnshus med lokale forfattere.
KULTUR Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen har ny konsertforestilling som de tar med til Trysil.
KULTUR De kaller seg talentløse odelsgutter, men talenter har de i stort monn om enn på andre arenaer, Anders og onkel Håvard Lillebo. I helgen skal de slå seg litt løs i Hylleråsen i både ord og toner.
KULTUR Håkan Stengrundet har ligget i «sjakkdvale» lenge, og når han nå først våkner fra dvalen er det til mesterskap der «hele Trysil» skal spille mot ham.
KULTUR Alvor og abligøyer for annenhver takt. Publikum i Hagelund fikk alt de ønsket seg og litt til da Halvdan Sivertsen og Engeren sanglag inviterte til storkonsert i Trysil.
KULTUR Kulturkommunen Trysil har et luksusproblem når det kommer til å velge hvem som har fortjent årets kulturpris. Det er mange sterke kandidater. I år er det forfatter Sigmund Løvåsen som fikk enstemmig applaus.
KULTUR Hans Ola Østby (snart 22) tok Trysils fineste bilde med tema «Vann». Nå gleder han seg til separatutstilling i Morensalen.
KULTUR Til helgen fylles Radisson opp med musikk og dans i ethvert hjørne: Det er tid for Trysil Treff for 34. gang.
KULTUR Odd Nordstoga har spilt i Landsjøåsen to ganger før, men nå skal han inn på Åsvang og spille på høstens store kulturkveld i søre.
KULTUR For tredje gang skal pensjonistene i Trysil få muligheter til å vise fram hva de holder på med av kunst og kultur.
KULTUR Svein Andersen ivrer etter at også andre skal kunne benytte seg av metodene som har hjulpet han i prosessen det er å komme tilbake etter et hjerneslag.
KULTUR Det er ni år siden sist, men torsdag kom Sigmund Løvåsens nyeste bok, og han lanserte den på biblioteket hjemme i Trysil.