KULTUR Kirsten Winge og Arne Nohr gikk gjennom det syltrange nåløyet igjen og er i finalen for Gourmand Awards for tredje året.
KULTUR Andreas Aasheim fra Ljørdalen «rotet seg bort» fra en rolle da det var audition på «Vinterkyss» som kom i 2005. Men nå kommer han tilbake for fullt og har hovedrollen i filmen «Flaugstad».
KULTUR Landskappleiken skal arrangeres i Trysil i månedsskiftet juni-juli. Men allerede nå i januar «tyvstarter» de moroa.
KULTUR Trysil og Engerdal har mange ungdommer som er gode på både scene og med kunst. Nå er det på tide at de får vise seg fram.
KULTUR «Viser i vinterland» fylte Trysil kirke til randen nok en gang. I år gjorde de ekstra stas på en viktig ildsjel for Trysils musikkliv, nemlig Hermann Lundeby.
KULTUR Det har blitt en tradisjon som både tryslinger og engerdøler forventer: «Viser i Vinterland» skal fylle kirken med stemning også i år.
KULTUR Julekonserter hører førjulstida til. Denne helga var det Engeren sanglag sin tur. De fylte kirkene både i Engerdal og i Trysil.
KULTUR Verden de synger og snakker om er kanskje ikke plettfri, men elevene ved valgfag sal og scene er det ikke mye å pirke ved.
KULTUR 23 elever i valgfag sal og scene på Trysil ungdomsskole har fått skreddersydd en forestilling som de har urpremiere på fredag.
KULTUR Trysil kommune er ute med ny årbok. Aldri har den vært så omfattende og aldri har den hatt så mange bidragsytere som i år.
KULTUR Nissene på Weum i Grøndalen har fått et riktig aktivt liv, og er nå på tur ut i «Hele væla». I kalenderform.
KULTUR Odelsguttene Håvard og Anders Lillebo gjester Anne på landet med musikk og smakebiter fra boka «Gløtt og Glepptak i dalstroka østafor».
KULTUR Heme Dine er i år nominert til «Årets folkemusikkarrangør 2017».
KULTUR Skåret Arbeiderkor gjentar suksessen fra påsken, og kjører reprise på sine åndelige sanger femte juledag i lokalet Lund.
KULTUR Gjennom ti år har Sjumilskogen bildegruppe diskutert minst 1.500 bilder og motiver og blitt bedre fotografer. Nå jubilerer de og gir ut bok.
KULTUR Joy to the World inviterer til Allsang nesten på grensen igjen, og i år skal både de og publikum kose seg med comeback.
KULTUR Gud, Donald Trump, Bobbo, Vidar Helgesen (og ulv), Arne Moren, Pelle Stenbrenden, Villa Wessel og en lam sau var noen av ingrediensene da Nordamørsrevyen spilte Halleluja for to fulle hus i helga.
KULTUR Det blir rene hallelujastemningen når Nordamørs-revyen slipper løs i Jordet samfunnshus i helga.
KULTUR – Trysil er verdens fremste skibygd. Uten tvil! Thor Gotaas er klokkeklar på Trysils posisjon i skihistorien etter at han dypdykket i over 300 års historie og nå lanserer boka om «Skibygda Trysil.»
KULTUR Engeren og 4xLøken synger jula inn sammen i år.
KULTUR Trysil Treff ble som vanlig en stor suksess, og arrangørene har ikke før fått stilnet klangen fra årets treff før planleggingen til neste år er i full gang.
KULTUR Sjumilskogen bildegruppe feirer tiårsjubileum i år, og hva er vel mer naturlig enn å ha en fotoutstilling?
KULTUR I fjor kom det 1300 personer på Chai time. Nå håper flyktningtjenesten, kirken og biblioteket i Trysil at arrangementet kan nå minst like mange.
KULTUR Kulturkafeen i Landsjøåsen til helga lokker en utflytta trysling hjem til gamle tomter. Stein P. Aasheim gleder seg til å komme tilbake til Trysil - der han startet sin lidenskap for fjelltopper.
KULTUR For første gang har Jordet og Trysil skolekorps slått seg sammen til en storforestilling, skrevet av ingen ringere enn Knut Nærum.
KULTUR Fem tidligere elever ved Kunst, design og arkitektur har etablert seg innen kunstfaget. Nå er det dagens elever sin tur til å vise fram et snitt av hva de jobber med.