Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Trysil kirke inviterer til babysang på Trysil sykehjem. Et koselig og fint møte mellom de yngste og de eldste i samfunnet.
KULTUR Hjemme hos Knut Åsheim (95) er det meste autentisk - og der henger kunstneriske utgaver både av lokale kjendiser og storheter som Mona Lisa.
NYHETER Engelsksetter Aile trengte ingen jeger for å få has på stortiurn - hun tok den sjøl.
SPORT Nordre Trysils sjettedivisjonslag for herrer ble seriemestere i år allerede før siste kamp var spilt.
NYHETER Tre tryslinger og en engerdøl har alle fått stipend fra SpareBank 1 Østlandets Talentstipend 2018.
SPORT Med fem kamper igjen og et poeng unna nedrykk må Nybergsund IL begynne å tørre å spille mer ball.
NYHETER Trysil kommune har åtte forslag til hvem som kan vinne årets kulturpris. Alt fra snekkere til brukbyggere, quiz-mestere og forfattere er foreslått.
NYHETER I en sommer der mange golfbaner har slitt med tørken, framstår Trysil golfbane bedre enn noen gang. Nå er de spente på framtida der flerbrukshus står på planen.
NYHETER Hugo Valentino Berg har store planer for utviklingen av tomta, og Trysil bil har blitt en viktigere del av framtida enn først ansatt.
NYHETER Torsdag gikk flagget til topps i Bekkevegen i Trysil: Endelig - etter 45 års venting - ble det asnfalt på vegen!
NYHETER Ny leder, fulle ordrebøker og fire tidligere ansatte som har «vendt hjem»: Det er gode tider hos Trysil bil.
NYHETER Innlandet politidistrikt får 12 nye stillinger som havner i Hamar, Gjøvik og Lillehammer.
SPORT Engerdals A-lag er på trenerjakt. Kim Arne Enger legger fotballskoa på hylla etter 20 år som både spiller, hjelpetrener og trener.
NYHETER Bjørn Nysveen har laget en ny film om Vidar Sandbeck i anledning tusenkunstnerens 100-årsjubileum. Nå kommer han til Trysil for å snurre film.
NYHETER Trysil ungdomsklubb er populær som aldri før og besøkstallet har økt kraftig. Nå ønsker ungdommene seg enda mer klubb, aller helst på fredager.
NYHETER De 12 ansatte ved Tine i Nybergsund lager pultosten som er mest populær hos publikum: På pultost og akevittfestivalen i Løten ble to av deres oster kåret som nummer en og to av publikum.
NYHETER Tørberget menighetsråd følger opp fjorårets suksess og innkaller til nok en jaktmesse.
NYHETER Trysil kommune investerer fem millioner kroner i nytt renseanlegg i Tørberget.
NYHETER Skistar bygger nytt barneområde ved skihytta, som erstatter den gamle bamsebakken.
NYHETER Kari Stenrud i Trysil har hatt epletrær i 25 år, men sommerens avling har overgått alle forventninger: 82 kilo epler - fra to trær.
NYHETER Opplandske HV-distrikt 05 har vært på Drevsjø asylsøkermottak for å informere om Nato-øvelsen Trident Junktura 2018. Og det ble forsikret at det ikke var farlig.
NYHETER Bjørn Dæhlie har nå lagt ut hytta si i Trysilfjellet Sør til salgs med prisantydning 12,9 millioner kroner.
NYHETER Fiskestien langs flomvollen er åpen for ferdsel, men Moelven Trysil ønsker av sikkerhetsmessige grunner ikke at folk beveger seg inne på anleggsområdet.
NYHETER Først endret de vedtektene, så ga kommunestyret i Engerdal Tore Omang etablererstipend på 100.000 kroner.