Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER For første gang i historien har en nordmann tatt gull i en av grenene i Quiz-EM. Thomas Kolåsæter og «Team Europalia» vant klubbkonkurransen i årets mesterskap. Tryslingen ble nummer 7 individuelt av Europas 204 beste spillere.
NYHETER Jenny Ida Maria Engfeldt og Stefan Bjørnstrup skiftet i høst kjede fra G-Sport til Intersport. Årsaken var at det passet bedre for en butikk i deres størrelse.
NYHETER Anders Nyhuus ble vinner av fotokonkurransen «Mystikk» i regi av Trysil kommune, og var ikke snauere enn at han også tok enda en pallplass.
NYHETER Mannen fra Trysil som er dømt til 15 års fengsel for drap, har valgt å vedta dommen.
NYHETER Etter 41 år med Trysil septikservice parkerer Karl Gleditsch (72) septikbilen for godt. Nå er det skogen som skal få mer oppmerksomhet. På den måten er ringen sluttet.
NYHETER Først var det konjakk i Frankrike. Så ble det viner fra Italia. Nå har interessen for både godt drikke og musikk ført Kjell Arne Hubred til vingården i Italia – der han sammen med en gjeng italienske rockere både spiller og er med i musikkvideo.
NYHETER Kjøkkenet på samfunnshuset i Nybergsund var ikke oppgradert siden huset var nytt i 1960. Nå har vaktmester Bjørn Karlsmoen gjort noe med akkurat det.
NYHETER På Trysiltunet har solgt av nye leiligheter gått så det suser. 52 av 56 leiligheter er solgt.
NYHETER Formannskapet i Engerdal har gitt klarsignal om å starte utbyggingen av Engerdal Torg, med tilhørende sju leiligheter, dagaktivitetssenter og næringsarealer.
NYHETER Jan Risbakken kommer med boka «Mosedronninga» om Henny Haugland som var bedriftsleder og kafévert i 59 år.
NYHETER I Trysil kommune er kvinner dobbelt så mye sykemeldt som menn.
KULTUR Nissene på Weum i Grøndalen har fått et riktig aktivt liv, og er nå på tur ut i «Hele væla». I kalenderform.
NYHETER Til helgen starter alpinsesongen i Trysil. Bakke 15 og seksseteren T2 fjellekspressen åpner.
NYHETER Elevene bak bedriften Trysild anslo først å lage og selge 60 lys. Nå er de usikre på om de har laget nok med 750!
NYHETER Anne på landet lanserer til helga egenprodusert øl av typen lagerøl, og som har fått navnet «».
NYHETER Frivilligsentralen, kirken og Hedmark Røde kors trenger flere besøksvenner i Trysil.
NYHETER «Lundgubben» Erik Lund gikk hen og tok sølv i årets Norgesmesterskap for rakfisk.
SPORT Trysil Skimaraton vil bli større, og utvider derfor tilbudet også med halvmaraton kommende vinter. I tillegg kjøres en stor vervekampanje.
NYHETER Engerdal kommune har vedtatt å slutte seg til prosjektet om profesjonalisering av kommunale rovviltfellingslag, og har bevilget 30.000 kroner i året.
KULTUR Odelsguttene Håvard og Anders Lillebo gjester Anne på landet med musikk og smakebiter fra boka «Gløtt og Glepptak i dalstroka østafor».