Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Destinasjon Trysil har nylig stiftet selskapet Trysil Sti AS.
NYHETER Trysil Sp har nominert Kirsten Winge til topps for ledervervet foran årsmøte torsdag.
NYHETER Kirken i Trysil satser på barn og unge fram mot jul: De arrangerer både Lys våken, samt at 4- og 5-åringer og konfirmantene er med på lysmessene.
SPORT Nordre Trysil IL havnet i avdeling 2 i 5. divisjon neste år.
KULTUR Som ungdom så pensjonist: I Trysil får både de yngste og de elsdte utfolde seg på kulturmønstring, og det er imponerende å se hvor mye forskjellig tryslinger driver med. På Pensjonistenes kulturmønstring var det 56 deltakere.
NYHETER Morten Olesen Lutnæs (50) meldte seg ut av Høyre etter alt bråket omkring forvaltningen av ulv. Så meldte han seg inn igjen, og er nå lokalpartileder.
NYHETER Radisson Blu Resort Trysil forsvarte førsteplassen fra i fjor, og ble vinner i kategorien «Norway’s Best Ski Hotel 2018».
NYHETER Administrasjonen i Trysil foreslår å fjerne barnehagegarantien. Det er et av 19 salderingsforslag for budsjettet neste år. Ingen av forslagene innebærer imidlertid at noen i kommunen blir overflødige.
NYHETER Rådmannen har prioritert sju nye tiltak i budsjettet, og har flere som politikerne også må velge mellom. Idrettsfondet er foreslått økt med 250.000 kroner.
NYHETER Rådmannen i Trysil går inn for at kommunen skal investere 127 millioner kroner neste år. Blant annet nesten fem millioner til prestegården.
NYHETER Gunvald Storsveen lærte skolesjef Roar Vingelsgaard hvor viktig det er å si «hei». Nå har hele Trysil lært det også.
SPORT Fjerdedivisjonsoppsettet for de lokale lagene Engerdal og Trysil viser at det blir noe mindre langturer enn siste år. Men trolig er det også den tøffeste avdelingen.
SPORT Viktor Storsveen er ute med en spennende bok som har tittelen «Våre skiskyttere» som har undertittelen «Skiskyttersporten gjennom 60 år – sett fra innsiden». Og her er det mye lokalt stoff.
NYHETER Utmarkskommunenes Sammenslutning (USS) har hatt møte med departementene om rovdyrsituasjonen, der målsettingen var å få ned konfliktnivået.
KULTUR Det har gått tre år siden Øyvind Stengrundet bokdebuterte med «Rødmanke». Nå kommer oppfølgeren, som er Stengrundets bok nummer fire.
NYHETER Bar Trysil vil servere mer enn bare mat og drikke, og inviterer til Quiz-serie utover høst og vinter.
NYHETER Trysil er som kjent bygda der alle sier HEI, og unga feirer HEI-dag to ganger i året. Fredag er det dags - med hjertevarme og verdenspremiere på Trysils egen Hei-sang.
KULTUR Kokebokforfatter Kirsten Winge er i finalen i kokebøkenes Oscar-utdeling for fjerde gang. Denne gangen er det hjemmesiden hennes som har gått gjennom nåløyet.
NYHETER For første gang i historien ble det norsk seier i EM i Quiz. Thomas Kolåsæter var på vinnerlaget, og gjorde seg sterkt bemerket individuelt også.