Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Fageråsen handel og Café Nero går i gang med sin andre fulle sommersesong, det betyr helårsarbeid for flere. I år skal de også leie ut sykler.
NYHETER Vi vil gjerne Gratulerer vår prinsesse i Stange, Olivia Stensby-Tangen som var 5 år 10 Juli. Hilsen besteforeldre og Tante i Tørberget
NYHETER Det kreves bare et 2,4 cm spor for å få fiberkabel i bakken i Trysil.
NYHETER 4 h på Slettås er en aktiv gjeng. 41 av bygdas barn og unge er med. Nylig var 31 av dem på storleir i Folldal.
NYHETER En engasjert pensjonist og et ivrig og positivt Nav har ført til et aktivitetstilbud til arbeidsledige i Trysil. Nå er i de i gang med å rydde sentrum.
NYHETER Ljørdalen kirke er først ute i Trysil og Engerdal med å etablere minnested, som etter planen skal bli en minnelund.
NYHETER En Lars Erik Hyllvang og Jesper Nohr står på lista over Hedmark og Oppland Senterparti før neste valg.
NYHETER Gustav M Galaasen er erklært til å være en av landets mest leste forfattere når det gjelder kiosklitteratur. Bokserien på 11 bøker skal nå gis ut som lydbøker.
NYHETER Vaskoeventyret fra Trysilskogen fortsetter og vokser seg større: I år stiller Vasko med hele 18 avkom i NM. Og ikke nok med det: han stiller i Sverige med 12 og Danmark med 8 i tillegg.
NYHETER Både Trysil og Engerdal kommune gjør nye store steg i retning av full bredbåndsdekning. Sammen med Telenor har de nå utbyggingsplaner som vil dekke 64 prosent i Trysil og 54 prosent i Engerdal.
NYHETER Ivar Stengrundet føler det som tyveri på høylys dag da han nektes å hugge moden skog på 3,9 dekar. Og ekstra ille ble det nå som flere trær har blåst ned og han engang ikke får rydde.
SPORT Flertallet i Formannskapet i Trysil ville utsette saken om støtte til dekke på Nybergsunds kunstgressbane.
NYHETER I forbindelse med Skjæraasendagene blir det for første gang utekino i Trysil, og det skjer oppe på Knettsetra.
NYHETER Det er jubileum for kanalspelet på Støa i år: Det er tiende gang det populære utendørsspelet arrrangeres.
SPORT 196 barn stilte på startstreken da Tour of Kids arrangerte sykkelløp i Innbygda.