Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Fotballkampen mellom Nybergsund IL og Kjendislaget lørdag flytter inn på grunn av frost.
NYHETER Geir Moen i SNO kan fortelle om ulovlig snøscooterkjøring i Østerfjellet den senere tiden. Også i Herjohogna har det vært noe ulovlig kjøring.
NYHETER Da fristen for å innlevere anbud på Engerdal Torg gikk ut 16. februar hadde det ikke kommet et eneste anbud. Derfor må kommunen se på anbudsdokumentene på nytt, og eventuelt se på andre løsninger.
KULTUR Sømådal kirke ble oppført i 1937, og er kommunens yngste kirke. Det spesiell med denne kirken, er at noe materiell til altertavlen er hentet fra Afrika. Og det måtte et dødsfall til for å få byggetillatelsen fra departementet.
NYHETER Trysil Ap fikk fylkesårsmøtet med på mange store og viktige saker. Blant annet ble det tommelen opp for en landsomfattende ordning med gratis barnehage, samt mat for alle på skolen. Og ny ulveforvaltning.
NYHETER Prosjektet «Grensevilt» har de tre siste ukene merket åtte ulv, to jerv og 21 elg i grenseområdet. Både i Varåa og Flisberget har nye ulvepar etablert seg.
NYHETER Thomas Kolåsæter har akkurat gitt ut sin andre spørrebok for barn, og en spørrebok for voksne er like om hjørnet. Med det har tryslingen gitt ut 7 spørrebøker.
NYHETER Det jobbes for å etablere en referansegruppe for å fortsette arbeidet med å utarbeide egen frivilligpolitikk for Trysil kommune.
NYHETER Det ble hjemmeseier i skjoldkonkurransen på Hallgeirsprinten også i år, selv om flere andre skoler og barnehager hadde mobilisert for å puste Vestre Trysil i nakken.
NYHETER I fjor var det 79 gårdsbranner i Hedmark. Det er 33 mindre enn året før.
NYHETER Det var stor interesse for årets eldrekonferanse i Trysil og Engerdal. Hele 110 personer deltok der tema var ernæring og aktivitet.
NYHETER Det er forventet 60.000 personer i Trysil påskeuka, og de to påfølgende ukene er det også mange som tar skiferie i Trysil. Politiet og næringa er klare.
NYHETER Med over 130.000 kroner samlet inn har Trysilrussen slått alle rekorder for Krafttak mot kreft.
SPORT Nora Ahlqvist fra Trysilgutten gikk inn til bronsemedalje under normaldistansen i skiskyting klasse K18.
SPORT Lars Bovold ble vinner av Kittillirennet fra Flendalen til Engerneset, etter at han ble dømt foran Petter Myhr i mål. Først og fremst ble dette en sprint mellom de lokale Vasaloppdeltakerne.
NYHETER Trysil Ap reiser på fylkesårsmøtet med sekken full av forslag til store og viktige saker. De håper blant annet på en landsomfattende ordning med gratis barnehage og SFO, samt mat for alle på skolen.