Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
SPORT Nybergsund IL Trysil er godt i gang med å bygge et nytt lag foran kommende sesong. Så langt har tre spillere kontrakt, men flere er like rundt hjørnet.
SPORT Trysil Fotballklubb styrker stallen foran kommende år i 4. divisjon. Nå gjør Edgars Freimanis fra Latvia comeback og har signert for klubben.
NYHETER Teater Innlandet er ute på turné, og besøker flere steder i regionen vår. Stykket som viser er «Man tager 20 egg».
NYHETER Fylkesordfører Dag Rønning har søkt om å fratre stillingen. Årsaken er at det har kommet reaksjoner på hans atferd i sosiale sammenhenger. Trolig overtar Arnfinn Nergård vervet fra mandag.
NYHETER Fløterfestivalen og Elgfestivalen slår seg sammen dette året, men jobber under atskilt økonomi det første året. Fra 2019 blir det en enhet.
NYHETER 13 ulvekull er registrert så langt i år, og sju av dem er helnorske. Dermed er bestandsmålet nådd.
NYHETER Kai Haugen har planer om å «urbanisere» Innbygda, med fem etasjes bygg sør i bygda. Det blir det næring nederst og fire etasjer med leiligheter over.
NYHETER Ambulansetjenesten i Trysil har fått ny bil. Det er en Volvo XC90, og det er den første i sitt slag i Hedmark.
NYHETER Singstad Maskinering AS har i løpet av drøyt to år vokst seg ut av dagens lokaler, og har ansatt en person til. Og flere kan komme.
SPORT Femundløpet nærmer seg med stormskritt, og like før jul fikk sjekkpunkt Drevsjø ny leder. Det er Lise Krokan Kverneng.
NYHETER Slettåsinga er veldig irriterte på merkinga som pågår innen Slettåsreviret, og er meget oppbrakt over SNO-direktørens utsagn om at ulvene ikke oppfører seg annerledes hos dem.
SPORT Snømangel er ikke tema i det 57. Trysil-Knutsrennet. Strålende snøforhold gir rekordstor forhåndspåmelding.
KULTUR Andreas Aasheim fra Ljørdalen «rotet seg bort» fra en rolle da det var audition på «Vinterkyss» som kom i 2005. Men nå kommer han tilbake for fullt og har hovedrollen i filmen «Flaugstad».
NYHETER Kirken i Søre Osen ble åpnet i 1882, men nesten 50 år etter ble det huskestue da innvendig farge skulle bestemmes.
NYHETER Kinoåret 2017 kunne ikke måle seg med superåret 2016, men ble et besøksår helt på det jevne.
NYHETER Trysil videregående skole utdanner elever til 47 ulike yrkesfag, i tillegg til nesten ubegrensende akademiske valgmuligheter. Trysilungdommen kan bli nesten hva de vil ved å starte utdanningsløpet hjemme.
NYHETER Konfliktrådet i Hedmark hadde nok en gang økning i antall saker. I fjor mottok de 409 saker.