Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Tirsdag kveld inviteres det til åpent folkemøte og idemyldring for Besøksenter Femundsmarkas framtid.
KULTUR Kulturkommunen Trysil har et luksusproblem når det kommer til å velge hvem som har fortjent årets kulturpris. Det er mange sterke kandidater. I år er det forfatter Sigmund Løvåsen som fikk enstemmig applaus.
NYHETER Trysil har gjort og gjør veldig mye bra i reiselivet men det betyr ikke at det er tid for å hvile på laurbærne. Jobben med å stake ut nye kurser er i full gang.
NYHETER Targ Gård har fått godkjenning på tre tretopphytter på eiendommen, og skal ha den første klar i løpet av desember. I tillegg satses det på utleie på gården, og responsen er meget bra.
NYHETER Femundmat har hatt butikk i Hylleråsen i et drøyt år, og det er markant økning av kunder som ønsker seg en ekstra godbit til helga.
SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.
NYHETER Trysil kommune har hatt ressurspool på sykehjemmet et drøyt år. Problemer med å få fylle alle stillinger er årsaken til at de ikke har nådd alle mål, men framtida ser lysere ut nå.
KULTUR Hans Ola Østby (snart 22) tok Trysils fineste bilde med tema «Vann». Nå gleder han seg til separatutstilling i Morensalen.
NYHETER Trysil Høyre kommer i dag til å si nei til planene om å bruke 80–100 millioner på ny barnehage på Kvea. De vil i stedet fordele penger både på barnehage, veger og kulturhus.
NYHETER Trysil kommune var tidlig ute med å etablere Helsestasjon for ungdom. Først nå som tryslingene har hatt tilbudet i 20 år, er det blitt et krav om at alle kommuner skal ha.
NYHETER LHL Hjerneslag er enige med Svein Andersen om at slagrammede bør ha en samlende forening, og har tatt initiativ til en samling.
KULTUR Til helgen fylles Radisson opp med musikk og dans i ethvert hjørne: Det er tid for Trysil Treff for 34. gang.
NYHETER Shokkin group Norge har engasjert rundt 650 ungdom i hele Europa gjennom 25 prosjekter i over to år. Nå jubilerer de i Trysil, med åpent foredrag.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
NYHETER Tilstanden er fortsatt uavklart for sjåføren i 20-årene som kjørte av Flendalsvegen lørdag morgen.
NYHETER Søre Osen Idrettslags treningsrenn for rulleski er utvidet til også å omfatte løpere.
NYHETER 11. oktober ble det siste vindmøllebladet heist opp og montert i Raskiftet. Dermed er anlegget på det nærmeste klar til bruk i sin helhet. Nå starter arbeidet med å sette hele kraftverket i produksjon.
NYHETER Ulven som ble observert løpende foran en bil oppover mot Løvåsen var ingen ulv, men huskytispa Raki som hadde tatt seg en tur på egenhånd.
NYHETER Nærbutikken i Plassen skal markere «Handle-lokalt-dagen» og ha innsamlingsaksjon for TV-aksjonen «Mindre alene sammen».
KULTUR Halvdan Sivertsen har ikke spilt i Trysil siden han fikk Skjæraasenprisen i 2002, men nå kommer han tilbake.
NYHETER Destinasjon Femund Engerdal skal satse mer på vinteren. Langrenn og turer i marka på ski har lenge vært viktig. Nå kommer det nye muligheter med snøscooterturisme.
NYHETER Trysil kirke fungerer nærmest som Sjømannskirke denne uken, med åpne dører, vaffelservering og tid for en god prat.