Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Advokat Jostein Morønningen avviser kritikk og mener at salget av Øverbygda skole er gjort i henhold til alle regelverk.
NYHETER Flere nyetableringer fikk driftsmidler eller tilskudd.
NYHETER Nordre Trysil IL arrangerer Røsjørennet for 46. gang på lørdag 23. De håper mange får øynene opp for dette rennet som går fra Eltdalen til Jordet.
NYHETER Alle tørkekamrene på Moelven Trysil ble berørt av brannen forrige uke. Sakte men sikkert skal tørkekapasiteten bygges opp igjen, forhåpentlig er de første fem kamrene i drift denne uken.
NYHETER Trysil Industrihus begynner å slippe opp for ledige tomter på Mosanden, og ser på muligheten for nye områder for å kunne tilrettelegge for næringsutvikling.
NYHETER I november 2017 startet Lise Rundfloen og Karolina Holmberg-Støa hobbybutikk i Innbygda. Nå er det kreative eventyret på hell.
NYHETER Torsdag åpner brannvakthytta for sesongen. Midt på toppen, 1132 moh blir det kaffe og vafler å få kjøpt.
NYHETER Et politisk flertall i Trysil kommune heller mot å kjøpe eiendommen Kvea. Tidligere eier har i testamentet uttrykt ønske om at eiendommen skal forbli i slekta.
NYHETER Kirsten Winge og Arne Nohr har siden den forrige boken kom i 2017, laget mye mat ute - på bål. Nå blir det bok om bålmat.
SPORT Snøvær i starten hindret optimaltider for herreløperne i Trysil Skimaraton, men i dameklassen ble løyperekorden slått.
NYHETER VR-teknologien inntar bibliotekene våre. Denne uka er det Engerdal folkebibliotek som presenterer Børli gjennom virtual reality teknologi.
NYHETER Renate Karlsmoen i 2. klasse på Trysil vgs. gikk til topps i Norgesmesterskapet i kreativ skriving, på engelsk. Hun og klassen ble feiret av rektor Bjørn Matsson med bløtkake og gode ord.
NYHETER Det er selskapet CH Skog ved Cato Haugen som har kjøpt Øverbygda skole for 2.3 millioner kroner. Hans plan er å ivareta bygget og leie ut langsiktig.
NYHETER Mathias Hansen ble kåret som årets lærling i bilbransjen i – 2016. Men det var han helt intetanende om inntil nå. Bilbransjeforeningen har brukt to år på å få gi ham beskjed om kåringen.
NYHETER Odd Ragnar Gjermunds har vært tannlege i 55 år, men nå er har han hatt sin siste pasient. Endelig blir det mer tid til flere av de mange hobbyene som har måtte vike for travle arbeidsdager. Heldigvis fortsetter datter Kristin praksisen i Heggeriset.
KULTUR Ingeborg Ulberg Sommer og Sigrid Stubsveen drar på miniturne i fornakt av Rørosmatn, og to av konsertene blir i Engerdal.
NYHETER Trysil kommuneskoger forbereder seg til «elgbingo» for neste fireårsperiode. De har 27 elgretter som nå skal bytte jaktlag.
NYHETER Den 46 år gamle tryslingen som ble domfelt for å ha skutt en ulv han mener kom til å angripe hunden hans, mener å ha nye bevis i saken og begjærer saken gjenopptatt, selv om han har sonet straffen ferdig.
NYHETER Svahken sijte, eller Elgå reinbeitedistrikt er i år utsatt for kontroll fra Fylkesmannen i Trøndelag i forbindelse med årets reintelling. Området kan ha 3.000 dyr i vårflokk, før kalving.
NYHETER Det er gjennom Grensevilt-prosjektet at norske og svenske forskere nå har merket rovdyrene. Prosjektleder Barbara Zimmermann fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Evenstad forteller det har vært endringer i revirsammensetningen.
NYHETER Stengingen av 3G-nettet i Hedmark tvinger folk med Telia-abonnement og fire-fem år gamle mobiler til å skifte mobil for å beholde flere av smartfunksjonene.
NYHETER Da Roald Bakke gikk av med pensjon, skiftet han bare jobb. Nå, 18 år senere, er han fortsatt i 100 prosent jobb, og feiret nylig 80-årsdagen - med nettopp å jobbe. Bakke har opparbeidet seg «svart belte» i å montere møbler.
NYHETER Stine Akre har ti år bak seg i bystyret i Bergen, men hjemme i Trysil har hun aldri vært lokalpolitisk engasjert. Nå seiler hun imidlertid inn som en av toppkandidatene på SV-lista.
NYHETER Onsdag morgen like etter at de ansatte var kommet på jobb, ble det oppdaget brann i taket på tørka på sagbruket. 32 brannmenn var med på slukningsarbeidet.